Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Пилипец-Подобовец (https://extreme.com.ua/forum/43-pilipec-podobovec/)
-   -   Пилипец (https://extreme.com.ua/forum/pilipec-podobovec/12723-pilipec.html)

Bob_Kneissl 11.01.2019 08:44

Офіційна інформація на сайті ДСНС- Закарпатська область: Оперативна інформація, щодо пошуків туриста, який загубився 6 січня - ДСНС України
Рятувальники транспортували його до найближчого населеного пункту, де передали до лікарів швидкої допомоги. Наразі хлопцем опікуються медики. Деталі згодом.:agree:

Відомо, що Грищенка знайшли о 21:00 у хатині лісників біля села Березники Свалявського району біля берегу річки Боржава. У будинку були дрова та піч-буржуйка.

Пізніше речниця ДСНС у Закарпатській області Наталія Батір повідомила, що Ігор Грищенко станом на ранок 11 січня перебуває у реанімації Свалявської районної лікарні у задовільному стані. У лижника діагностували загальне переохолодження і обмороження пальців рук та нижніх кінцівок.

Ігор Грищенко заблукав в районі однієї з найвищих гір Боржавського хребта Гемби разом зі своїм другом Віталієм Полтораком увечері 6 січня. Полторака рятувальники відшукали 7 січня по обіді і він повідомив, що вони з Грищенком напередодні розділились. 9 січня Ігор Грищенко подзвонив своєму другу і повідомив свої приблизні координати, однак рятувальникам тоді не вдалося його розшукати.:agree:

10 січня о 16:45 Грищенко знову подзвонив рятувальникам і повідомив, що перебуває у хатині лісників біля річки неподалік Боржави і чув звуки пошукового вертольоту ДСНС, але не встиг розкластти багаття для привернення уваги. 11 рятувальників одразу відправились на пошуки лижника і через шість годин Ігоря Грищенка вдалось розшукати.:good:;)

983 11.01.2019 10:21

Вот непонятно, кто, зачем и почему 10.01 15:30 выложил так называемые "точные координаты" у ручья , в узком ущелье, в районе Осы, в 5-и километрах до лесников.

может любовник жены или конкурент по бизнесу ?
- это я к тому, что вброс подобной ложной информации правильнее всего было бы квалифицировать, как уголовное преступление.

От этого указанного места, до места, где нашли потерявшегося, нехилый дневной переход для подготовленного туриста в летнее время.

spitzer 11.01.2019 10:45

Цитата:

Коментар від 983 (Коментар 336997)
Вот непонятно, кто, зачем и почему 10.01 15:30 выложил так называемые "точные координаты" у ручья , в узком ущелье, в районе Осы, в 5-и километрах до лесников.

может любовник жены или конкурент по бизнесу ?
- это я к тому, что вброс подобной ложной информации правильнее всего было бы квалифицировать, как уголовное преступление.

От этого указанного места, до места, где нашли потерявшегося, нехилый дневной переход для подготовленного туриста в летнее время.

Может он успел отойти от того места в силу тех или иных причин?

983 11.01.2019 10:48

Если он это сделал, значит он супермен с мобильным телепортом и совершенно без мозгов.
(просто немного знаю эту местность.)

nomeaning 11.01.2019 11:28

Цитата:

Коментар від 983 (Коментар 336997)

Можна попросити вас координати?
Якщо перша [N48.634464 E23.146910], то друга яка?
Цілком можливо, що GPS визначив неправильно точку першого разу і не факт, що хтось кудись ходив.

983 11.01.2019 12:16

@nomeaning, пока ж точно неизвестно место, где находится эта самая избушка лесников.
На карте я пометил зелёным тот кусок дороги вдоль реки Боржава,
где по моему мнению, эта избушка могла бы находиться.
Наиболее вероятно, это самый верхний аппендицитик влево.

https://i.paste.pics/260117781623827...1dfbe4ef5d.png

Между этими точками по прямой около 10 Км и набор высоты , а потом спуск под 1000 м, что напрямую даже летом - нуегонафиг.

UPD : немного поправил - в первом варианте вероятное место домика пометил не в том, в соседнем ущельице. Добавил метки верх. станции подъёмника и вершины Гембы

Terumo 11.01.2019 12:54

@Bob_Kneissl ,
Звідки така інформація?
"Відомо, що Грищенка знайшли о 21:00 у хатині лісників біля села Березники Свалявського району біля берегу річки Боржава. У будинку були дрова та піч-буржуйка."

Kirill 11.01.2019 13:28

@983,Я так понял что Эти координаты были зафиксированы во время звонка с его IMEI но эти координаты имеют огромную погрешность согласно расположения GSM вышек.

983 11.01.2019 14:01

@Kirill, А я так понял, что кто-то выплеснул эти координаты на просторы интернета не подумавши, криво подумавши, или со злым умыслом.

Kirill 11.01.2019 14:06

@983 ,Нет эту информацию Коля Дработенко выложил ее начальник Спасателей дал. Вот такая сетка (

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:06.