![]() |
Народ, скажите пожалуйста, есть ли Подобовце покрытие Интертелекома и Лайфа?
|
Цитата:
Добавлено через 49 секунд Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Выздоравливай, желаю качественного МРТ и правильного диагноза. П.С. Правда сейчас такая зима, что можно попробовать сесть на велосипед и закачать колено опять. |
были на гембасе на предвершине, гемба ледяная. по прогнозу снегопады на ближайшие 4 дня. ю а вэлком.
|
Цитата:
|
Вчера немного талый снег было, за ночь натрусило, сегодня просто сказка, легкий минус, полусолнечная погода, народу мало, очень клево!! :)
|
Цитата:
|
Ешьте что угодно. Но только не наш снег!
|
Цитата:
|
Я ВИДЕЛ ПАУДЕР
|
Сегодняшние звонки вызывают белую полуметровую зависть. Самый засранец - Джуни. Слоун хотя бы попытался не ранить меня своими "АААААААААААААБЛЛЛЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!ТУТПАУДЕР! !!!!!!!!!!ЯТАКОГОНИКАДАНЕВИДЕЛЛЛЛ!!!!!!!!!ЛЫЖИНЕВС ПЛЫВАЮТ!!!!!!!!"
Джуни, я тебя люблю :) |
если честно, я тоже такого еще не видел, так для примера - упавши сегодня в сугроб, пошел на дно лыжи пристегнуты сверху остались. как вернуть болванчика на место-хз :))))
|
У темі 10 додатків
Класно катнули. Лорди Ігруса рулят. Правда він сказав що це для пенсионерів, і я не сперечався.
В суботу чуть не захлинувся власною слиною, коли Ігрус почав на рацію розказувати якого пухлого він рве. Я плакав що не міг скалсти йому кампанію. Сбогдні він таки затягнув свою Оксану на пухляк. ПС капєйка (цього разу п'ятірка) одиноко стояла серед джіпів під самим кріслом. :D Жили у Івана, сауна спасла від крєпатури. Ігрус лишився без борща (бобік банку розбив і все вижрав), чебуреки вдались. Нашему поку прибуло свіжою бордеошею. Напевно було цікаво людям зі сторони споглядати як лижник (я), бордершу (її), на кант без Пилипець Гемба 15 січня 2012 року - YouTube 15 числа минув рік, як Рижик зломала ногу. І ви маєте можливість подивитися як вона після того катає. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:30. |