![]() |
о....взяв і спалив хату....:D
я тут уже собралась записывать возражения и схемы ....эх...:unknown: пацаны то знают...не сомневаюсь....просто часто не знают те, кто заказывает...потом возмущаются: за что столько платить?... |
я неповірю шо нівкого немає знайомих закордоном... в тійже Німеччині чи штатах... все робить набагато простіше ))) але небуду "палити контору"... ::)
|
ТЕМА цікава. я якось рахувала кіко коштє купити на ебаї і отримати почтою товар чере посередників. ціна виростає в 2 рази. дешевше, канеха, через вуйка в Умериці чи тету в Канаді.десь ще мала адреси таких компаній...
|
Цитата:
Дякую за запитання :) |
Доллар пошел вниз,спешим покупаем :dance4:
|
Доставка товаров из США и Европы
Компания “Best Ship” поможет приобрести и доставить любой товар из интернет магазинов и аукционов США и Европы. (amazon.com , ebay.com и многие другие )
Возможно Вам необходимо найти товар которого нет на Украине,или зарубежом он стоит гараздо дешевле, или Вы просто хотите получить качественный, эксклюзивный товар, мы будем рады помочь Вам в этом. По всем вопросам звоните : 8(093)394-25-18, 8(050)075-33-26 или пишите: e-mail: serg@bestship.com.ua ICQ: 430-527-633 Skype: sergio1181 www.bestship.com.ua |
Есть возможность доставить товары из кореи?
|
Только через американский eBay, напрямую нет
|
Готовим сани,скоро зима
|
Через ібей можна і самому купляти. Друге діло що там треба знати багато ньюансів.
Хоча таке як лижі, одяг там не вигідно купляти. По-перше вони там не такі вже й дешеві, по-друге на доставку такого товару йде купа грошей. А якщо ще попасти на таможню . . . Зате такі товари як г/л маски можна купити за $10-20 з доставкою. Якщо пофартить, то можна буквально за пару доларів виторгувати (доставка безкоштовна). Пізніше зможу підтвердити посиланнями. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:38. |