![]() |
Не набридло на 3-5й раз ? Що саме там "чепляє" особливо? Є там бюджетне житло? ( не готелі, а якісь аппарти - якщо машиною, маючи можливість іздить із своїм еквіпом).
|
Цитата:
1.Селла Ронда 600км трасс в одному стакані- це просто мандрівки на лижах кожного дня. 2. Доломіти суперскі 1200км трас в одному скіпассі 3. Фантастичні крєвиди, такого ніде у світі більше нема 4. Ідеальні доглянуті схили вранці, а деякі живуть у такому стані до вечора 5. Багато нових витягів -відсутні черги 6. Смачна їжа, це ж не Австрія з її банальним шніцелем та ковбасками. 7. Житло, так, ми живемо у апартах і вони дешеві. 8. З мого досвіду, порівняно з Австрією, більше добре катающих людей |
Доведеться перевірити ;)
|
Цитата:
|
- а перепустку за кордон зробиш :) ?
- тоді я вже готовий ... хоч завтра :mosking: |
Треба пояснити, під роспиздяйством я мав на увазі коли ти після снігопаду встаешь о 6, їдешь на витягі під відкридтя, а там опа все давно працює і місцеві вже розкатали весь павдер, теж саме з вільветом. В інший день приїзджаешь ще раніше, і чекаешь 2 години на відкридтя. Потім їдешь о 13-14 в місто , а там вже всі магазини закриті, тому що сієста, і вона не за роскладом , а коли їм захотілось вина бахнути
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Sella ronda disco dance - YouTube |
Так навіщо вдень катати південні схили, та схили прямо на Ронді? Там завжди двіж, бо люди по ґРонді їдуть-гештальт закривають:pardon:. Крок вправо-вліво і там все живе.
Взагалі то , люди ж не дурні. Вони не їздять масово на тиждень туди, де погано. Тільки на вихідні:ROFL: Тільки що знайомий приїхав з Андори. Не пойму, чого йому більше хочется - плакати, чи лаятись. Натовпи, болото, черги, траси гівно. Висновок -це взагалі про лижі? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:24. |