![]() |
Треба пояснити, під роспиздяйством я мав на увазі коли ти після снігопаду встаешь о 6, їдешь на витягі під відкридтя, а там опа все давно працює і місцеві вже розкатали весь павдер, теж саме з вільветом. В інший день приїзджаешь ще раніше, і чекаешь 2 години на відкридтя. Потім їдешь о 13-14 в місто , а там вже всі магазини закриті, тому що сієста, і вона не за роскладом , а коли їм захотілось вина бахнути
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Sella ronda disco dance - YouTube |
Так навіщо вдень катати південні схили, та схили прямо на Ронді? Там завжди двіж, бо люди по ґРонді їдуть-гештальт закривають:pardon:. Крок вправо-вліво і там все живе.
Взагалі то , люди ж не дурні. Вони не їздять масово на тиждень туди, де погано. Тільки на вихідні:ROFL: Тільки що знайомий приїхав з Андори. Не пойму, чого йому більше хочется - плакати, чи лаятись. Натовпи, болото, черги, траси гівно. Висновок -це взагалі про лижі? |
Цитата:
Было все: туман и солнце, свежий пухляк с утра и хрустящяя корка ратрака, пурга на Мармоладе и послеобеденная кашка, отличная пицца с пивом, паста карбонаре и великолепная природа, манящие виды со всех сторон и желание катать до закрытия подъемников. Спасибо отличной компании) До скорых встреч на склонах! |
Цитата:
Цікава зона в Доломітах на 1 день - Три сестри (Три піки, Drei Zinnen). Дуже затишна і різноманітна як на один день. Кронплац - я б підняв вище. Бо окрім гори ПланДеКоронес там ще є СанВігіліо. СелаРонда - це не зовсім курорт :) це штук сім зон катання |
Візьміть мене якось в Доломіти. Я їх двічі проїхав на моті. В захваті від серпантінів. Швейцарія краще, але хочу з вами усіма в Доломити тижня на два.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:59. |