![]() |
Завтра, 16 листопада, о 20:00 під Шевченком.
Попрошу усіх бути і бути у формі. По-перше ми нарешті всі зустрінемося і покатаємося. :girl_dance: По-друге планую всім пошарити чудо-гру в шкарпетку від Каштана. По-третє треба обговорити плани на зимовий сезон, оскільки відкрили .... ура! відкрили закритий "роллердром". |
буду)
|
yep! agree!!)))
Добавлено через 2 минуты до речі щодо роллердрому, то чула відгуки, що там дуже смердить, бо не має нормальної вентиляції, але то все зі слів.. треба навідатись буде самим, щоб скласти власне враження! |
может и мы с Лешкой приедем...Лешка очень любит тетек и дядек на роликах :) Правда, мы без формы :oops:
|
аааааа!!! вчора ми так класно покатались!!! дякую вам, рібяткі!! Дорвались, що називається, а сьогодні вже не то, як бачете! Злапали кльову погоду і підривний настрій!!!
Сподіваюсь, ще вдастся катнути містом, це великий фан! Якщо ні, то до зустрічі в роллердромі!! |
А мене усьо болить!
Прокинулася зранку і на підлозі м"ячик валяється, той самий. А на комоді 20 фунтів. І робочий настрій пропав. Чого ж ми так рідко катаємо, адже це так кльово! marna, nomeaning, величезне вам дякую! :friends: marna, містом катати зачьот, правда? Як тільки сніг зійде, будемо тільки так і катати. Поки що скуповуй колеса і підшипи. :girl_haha: |
Нічо так катнули :)
От тільки 3є роллерів на Львів явно замало!!! |
хей!хей! то що де і коли?)) треба випробувати той роллердром!! Давайте планувати! ;)
|
Та треба вже би було...
Правда мені зараз важко щось планувати, оскільки диплом потрібно доробити, а це все так повільно :unknown: Але якщо заплануєте, то день перед напишіть, можливо приєднаюсь:) |
СЕРЕДА!
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:33. |