![]() |
А якщо хтось підпишеться, то я поїхала би сьогодні в Кінг-Крос на 20:00.
Є бажаючі? |
Хто катає в четвер ввечері ?
Я би розкаталася будь-де (Хмельницьго, під Шевченком, навіть скейт-парк) Зустрічні пропозиції ? (то я про ролики, а не ковзани :wink:) |
Якщо не буде дощу, то я прийду. В скейт-парк ще ні, бо туди, щоб було цікаво тре захист, а я ще не встиг, а от в парку культури можна поганяти)
|
У нас біля офісу і скверик є, і доріжки, внутрішня стоянка, ідеально залита бетоном.
А в офісі ідеальна плитка, що в кімнатах переходить у ламінат. Я сьогодні взяла роли на роботу, щоб ввечері покататися і не стрималася. Покатала біля офісу, на стоянці, по коридорах. Тепер сиджу за робочим столом в ролах і знімати не хочу. Співробітники правда реагують по-різному. Минулого сезону Каштан навчив мене іздити по місту будь-де, а не на площадках. А Ноумінінг, того більше, навчив їздити по бруківці і трамвайних коліях. Тепер ось в офісі сиджу і розумію, що кататтися треба не тоді і там, де домовилися і зручно. Катати треба , як тільки хочеться. Все решта - то просто відмазки. І навіьт в офісі, і в супермаркетах, і просто катати. Людиська, ми рідко зустрічаємося, але катайте самі, якщо є можливість! Воно того варте! I'm happy !:girl_dance: P.S. Season is opened. |
Ще одне місце де обовязково треба катнути це Трускавець.
Найкраща зона для даунхілу з тих, що я знаю. Ціле місто сукупність спусків та підйомів. Є різні види трас: з перешкодами (ямки), з трамплінами(горбисті ділянки), відратрачені траси (гладкий асвальт) Тільки траспорт потрібно брати до уваги, але в найкращих місьцях його практично нема, а вечорами поменше і на інших трасах... |
Ми під Шевченком, будемо десь з 8-ої і доки сил вистачить ;-)
Ми - це я і Ноумінінг. |
Цитата:
|
Цитата:
http://3.bp.blogspot.com/_0sP10lpD2N...1%88%D0%B8.JPG |
На эти ролы Слоун - лехко! Но я с трудом представляю себе его с этим набором в скейтпарке. Хотя...
|
Rain, справа з відео не просунулась ?
|
Планую переїхати зі своїм другом Слеком у Львів! там п"ють мало пива, Неон всім радить пити кефір, там правильні люди, справжні спортсмени!!! хто за? :)
Всі хто за, дзвоніть мені на мобілу, забезпечу житлом, їжею, одягом і кефіром. І сплету кожному по слеку)) |
А ми непогано вчора розкаталися.
Трошки замало, принаймі Ноумінінгу. Я ж вчора побила всі рекорди - як взулася в 12-ій дня, так в 9-ій вечора і зняла - дощик налякав. Скажу чесно, в ролах значно зручніше цілий день катати, аніж ходити на каблуках :girl_in_love: Смішно правда було в тролейбусі :girl_haha: Ніжки все пригадали і рвуться вивчати щось нове. Хочу інші роли ) Добре, що катнули вчора, бо сьогодні у нас справжня львівська погода ( Цитата:
Людиська! Приєднуйтеся активніше! Kaya. P.S. Оцей пост вище - то не мій, то мабуть дійсно від Rio :pardon: |
Цитата:
|
алоха! коли йдемо катати в той зал де картінги? я нарешті там побувала і там є фішки для слалому, можна щось повчитись! Зал не дуже великий, але в похмуру дощову погоду самає то!:pleasantry:
|
Я зможу десь на вихідних хіба що.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:18. |