Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Славське (https://extreme.com.ua/forum/56-slavske/)
-   -   Грабовець (https://extreme.com.ua/forum/slavske/10119-grabovec.html)

Rain 24.01.2012 12:29

Цитата:

Коментар від Bob_Kneissl (Коментар 151848)
мене цікавлять ваші враження від спуску по трубі і скільки часу це у вас забрало

Часу забрало хвилин 5, і тільки тому, що їхали, дотримуючись дистанції (надто вже вона вузька). Труба неймовірна, швидкість там набирається огого, добре, що було багато снігу, бо в нас вже є практика шкрябання кантами по камінню у цій трубі=)

Bob_Kneissl 24.01.2012 13:07

Цитата:

Коментар від Rain (Коментар 151850)
Часу забрало хвилин 5, і тільки тому, що їхали, дотримуючись дистанції (надто вже вона вузька). Труба неймовірна, швидкість там набирається огого, добре, що було багато снігу, бо в нас вже є практика шкрябання кантами по камінню у цій трубі=)

Молодість моя, де моїх 20-ть років:wink:
Ми по цій трубі колись ходили швидкісний спуск:agree: і спокійно доїзжали до половини дороги між поворотом на Грабовець і Політехніком. Варшави тоді ще не було:wink:, машини не їздили, то можна було спокійно спускатися так, як спочатку їхали слабші лижники, стартом для нас був крик знизу "Давай". Самим цікавим був останній поворот на 90 градусів на дорогу:agree:, огороджену плотом з чищених смерек товщиною 20см:wink:, тепер там розширили сам поворот, а верхній крутяк біля полички зрізали для легшого заїзду Уазиків:wink:
Я радиий за вас, що відвідали таке чудове місце, з цікавою горою та особливою аурою:agree:.

Morientes 10.12.2012 19:11

Всім привіт!
Хто в курсі чи буде працювати цього року Грабовець? Чи є якісь контактні телефони?

Sova 10.12.2012 20:45

мені казали, що обіцяли бугель по 8-10 грн. можу спитати пізніше, коли відкривають. але як показала практика, запускають, тоді, коли набереться хоча б 10 бажаючих. давно туди не їздила, тому що 10 грн. за аварійний бугель, як на мене, дорого.

Sova 13.12.2012 12:52

Новости такие: теперь подъемником заведует пан Васыль, и сказали, что все бугеля починили (сама не видела))), друзья собираются на НГ.

Morientes 13.12.2012 12:54

Будем чекати якоїсь конкретики.....

Bob_Kneissl 13.12.2012 15:01

Цитата:

Коментар від Sova (Коментар 185936)
Новости такие: теперь подъемником заведует пан Васыль, и сказали, что все бугеля починили (сама не видела))), друзья собираются на НГ.

Як Володар Грабовця, підтверджую інфу про пана Василя:agree:. Витяг обіцяють включити на Новий рік при наявності достатньої кількості снігу:wink:.

Terezkin 13.12.2012 15:48

Цитата:

Коментар від Bob_Kneissl (Коментар 185991)
Як Володар Грабовця, підтверджую інфу про пана Василя:agree:. Витяг обіцяють включити на Новий рік при наявності достатньої кількості снігу:wink:.

Может есть ссылка на местонахождение и карту спусков?
Эт оесли я не ошибаюсь гора Менчил?

Sova 13.12.2012 16:59

Цитата:

Коментар від Bob_Kneissl (Коментар 185991)
Як Володар Грабовця

)) что, прям всего Грабовца, вместе с жителями и козами?

Albertowych 13.12.2012 17:40

Цитата:

Коментар від Sova (Коментар 186021)
)) что, прям всего Грабовца, вместе с жителями и козами?

і з Козлами, і з витягами.

Почитай про Боба, а потім став питання :D

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:11.