![]() |
Цитата:
|
Цитата:
Ми по цій трубі колись ходили швидкісний спуск:agree: і спокійно доїзжали до половини дороги між поворотом на Грабовець і Політехніком. Варшави тоді ще не було:wink:, машини не їздили, то можна було спокійно спускатися так, як спочатку їхали слабші лижники, стартом для нас був крик знизу "Давай". Самим цікавим був останній поворот на 90 градусів на дорогу:agree:, огороджену плотом з чищених смерек товщиною 20см:wink:, тепер там розширили сам поворот, а верхній крутяк біля полички зрізали для легшого заїзду Уазиків:wink: Я радиий за вас, що відвідали таке чудове місце, з цікавою горою та особливою аурою:agree:. |
Всім привіт!
Хто в курсі чи буде працювати цього року Грабовець? Чи є якісь контактні телефони? |
мені казали, що обіцяли бугель по 8-10 грн. можу спитати пізніше, коли відкривають. але як показала практика, запускають, тоді, коли набереться хоча б 10 бажаючих. давно туди не їздила, тому що 10 грн. за аварійний бугель, як на мене, дорого.
|
Новости такие: теперь подъемником заведует пан Васыль, и сказали, что все бугеля починили (сама не видела))), друзья собираются на НГ.
|
Будем чекати якоїсь конкретики.....
|
Цитата:
|
Цитата:
Эт оесли я не ошибаюсь гора Менчил? |
Цитата:
|
Цитата:
Почитай про Боба, а потім став питання :D |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:11. |