Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Славське (https://extreme.com.ua/forum/56-slavske/)
-   -   Славське сезон 2013 (https://extreme.com.ua/forum/slavske/10853-slavske-sezon-2013-a.html)

Wolf 05.12.2012 09:23

Цитата:

Коментар від Terezkin (Коментар 183695)
Ну а если снега не будет,то остается рыбалка,женщины,боулинг и :beer:

Та яка рибалка, чоловіче..(((( я би троха на іншому форумі сидів, нє???
А дівчину обіцяв кататись на лижах навчити, а не чогось іншого))))
Ну а пити по правді кажу - кинув, але з того горя...всяке може бути))

Додано через 1 хвилину

Terezkin, тоді ясно)) ну але погодься, на дразі на нр покатон по ліпше буде ніж в Славську..

George Carpentier 06.12.2012 20:41

Динамівці вже взагалі охаміли ніякого сервісу і 230 грн /день ЗА ЩО ????? вже краще з такими цінами вигідніше в буковель на акцію ранкову за 260 грн!! СКОРО на тростян просто ніхто або набагато менше народу буде їхати через ціну.... хочуть перевірити фанатів тростяну на щедрість... за що такі гроші платити?? ретраків-0, безпека-0, якість схилу-0, пушок-0, сервіс-0, підйомники - старі за такі гроші має щось бути я вважаю це здирництво, багато людей їхало туди через дешевизну а тепер... ще минулого року 180 грн можна було змиритись а тепер 230!!! сміішно давати на крісло на якому можна замерзнути і за бугелі радянські де їх взагалі через один (палки піддупні). буду шукати де дешевше.. тростян гора класна але тепер задорого за те що там є ніякого оновлення за останні ... багато років.

NBomb 06.12.2012 23:00

Хто вже катався в цьому році?

Gagaryn 06.12.2012 23:19

Ай. Тростян хоронят каждый год. И каждый раз он восстает из пепла. Как сейчас стало модно говорить, это всего лишь "проект цен". Как подняли, так и отпустят.

NBomb 06.12.2012 23:34

А думаю Тростян все равно соберет своих фанатов - гора, как дикая лошадь, ее нужно уметь оседлать. :)

Pivoman 07.12.2012 01:47

Цитата:

Коментар від Бандера (Коментар 184239)
Динамівці вже взагалі охаміли... ретраків-0, безпека-0, якість схилу-0, пушок-0, сервіс-0, підйомники - старі

Тростян.
1) Рараков там 2. И в прошедшем сезоне я видел, как они одновременно пахали на склоне, и после их работы даже по Центру можно было закладываться в широкий карвовый поворот.
2) По подъемникам- согласен, держатся на честном слове и какой-то там матери. Печалька. Хотелось-бы большего.
3) Безпека-0? Смертных случаев уже на протяжении нескольких сезонов не было. Чего не скажешь о Буковели и даже близлежащих к Тростяну горках. А ноги как ломались на любых курортах- так и будут, специфика такая.
4) "Якість схилу"- категорически не согласен. Да, для начинающих они крутенькие местами, но не все-же любят по плоскому кататься!
5) Сервис- это про что? Прокаты снаряги- есть. Если пожрать- увы, макдональдсов нету. Но множество людей сейчас мечтают поскорей попасть туда и откушать грибовой юшки от Пани Стефы, дерунов от Пани Анны или шашлычка от Ваньки :good:

Terezkin 07.12.2012 07:50

Цитата:

Коментар від Pivoman (Коментар 184279)
Тростян.
1) Рараков там 2. И в прошедшем сезоне я видел, как они одновременно пахали на склоне, и после их работы даже по Центру можно было закладываться в широкий карвовый поворот.
2) По подъемникам- согласен, держатся на честном слове и какой-то там матери. Печалька. Хотелось-бы большего.
3) Безпека-0? Смертных случаев уже на протяжении нескольких сезонов не было. Чего не скажешь о Буковели и даже близлежащих к Тростяну горках. А ноги как ломались на любых курортах- так и будут, специфика такая.
4) "Якість схилу"- категорически не согласен. Да, для начинающих они крутенькие местами, но не все-же любят по плоскому кататься!
5) Сервис- это про что? Прокаты снаряги- есть. Если пожрать- увы, макдональдсов нету. Но множество людей сейчас мечтают поскорей попасть туда и откушать грибовой юшки от Пани Стефы, дерунов от Пани Анны или шашлычка от Ваньки :good:

Pivoman красава,четко все по полочкам разложил!!!:good:

Rain 07.12.2012 10:05

Вот блин, уже который сезон подряд слушаю эти разговоры про то, что "больше никогда не поедем на Тростян с такими ценами и сервисом", а как не приеду - на Тростяне такое:

http://m.io.ua/img_aa/medium/2059/84/20598414.jpg

Кто все эти люди?

Salseros 07.12.2012 10:10

Они, Ваня, просто оторваны от интернетаи "не в кугсе":)

2_Бандера
Ну с таким-то шлемом и на Буку не пустят:pleasantry:

George Carpentier 07.12.2012 11:06

[QUOTE=Pivoman;184279]Тростян.

4) "Якість схилу"- категорически не согласен. Да, для начинающих они крутенькие местами, но не все-же любят по плоскому катать

Безпека - 0 тому що смертей не було бо на тростян їдуть вже дуже досвідчені але хіба це нормально!!??? коли бугіль йде через гірськолижну трасу це 100% травматизм і небезпека зіткнення:No:

nep4uk 07.12.2012 13:03

Oh c'mon!

Wolf 07.12.2012 19:07

Був на Тростяні лише раз, мінусів не побачив, ну хіба кріселка замість бугеля на центрі не помішала б...ну застаріло вже це...ці бугелі і тд....на рахунок тих кому там шось траси не подобались - я читав шо там офіційні спортивні траси для слалому і тд, так шо все норм)))

Pivoman 08.12.2012 09:11

Цитата:

Коментар від Бандера (Коментар 184316)
коли бугіль йде через гірськолижну трасу це 100% травматизм і небезпека зіткнення:No:

Та вообще ужжжас! Там еще и деревья попадаются среди трассы :D И кочки! Все огородить, сравнять, построить макдональдс, и еще одним кусочком карпатской природы, где отдыхает душа, станет меньше. :(

Terezkin 08.12.2012 09:56

Цитата:

Коментар від Pivoman (Коментар 184572)
Та вообще ужжжас! Там еще и деревья попадаются среди трассы :D И кочки! Все огородить, сравнять, построить макдональдс, и еще одним кусочком карпатской природы, где отдыхает душа, станет меньше. :(

Колыбы РУЛЯТ!!!Даешь свежий шашлык со стаканом глинтвейна!!!

NBomb 08.12.2012 11:22

Мое мнение такое: На Тростяне необходимо заменить только подъемники, на более современные и нормально ратрачить. Все остальное должно остаться так как есть.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:57.