Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Славське (https://extreme.com.ua/forum/56-slavske/)
-   -   Тростян сезон 2024 (https://extreme.com.ua/forum/slavske/13180-trostyan-sezon-2024-a.html)

Sasha.Sabada 01.12.2016 09:06

Цитата:

Коментар від TRANZIOR (Коментар 309309)
Отакі новини:

Щоб пришвидшити процес запуску Тростяну, ось номер телефону:
+380 67 700 3250
Олександр Володимирович

По телефону повідомив, що бугеля будуть вішати скрізь. Але чи запустять їх і де саме, буде відомо лише в п*ятницю після обіду, все залежиться від снігу. Так що надіємось на погоду.

На захарі бачу теж вчепили бугеля, значить теж готуються запускати сезон)))

TRANZIOR 01.12.2016 09:19

Цитата:

Коментар від Sasha.Sabada (Коментар 309423)
По телефону повідомив, що бугеля будуть вішати скрізь. Але чи запустять їх і де саме, буде відомо лише в п*ятницю після обіду, все залежиться від снігу. Так що надіємось на погоду.

На захарі бачу теж вчепили бугеля, значить теж готуються запускати сезон)))

Прогноз до неділі дуже непоганий, згадуючи минулорічне відкриття знаю що снігу буде найбільше між Північчю і Заходом.
Тому треба таки дожати Динамо щоб бугеля все ж повісили. [emoji6]
https://youtu.be/_cqUMIGvP0c

Sent from my XT1080 using Tapatalk

Bubbler 01.12.2016 10:14

@TRANZIOR, чи можливо їхати на Тростян на день? Я живу у Львові, щоб зранку виїхати в Славське, і ввечері назад на електричці? Чи не буде напряжно по часу? Скільки з вокзалу добиратись до підйомника?
Ми так їздили на Захар Беркут.

TRANZIOR 01.12.2016 10:25

Цитата:

Коментар від Bubbler (Коментар 309427)
@TRANZIOR, чи можливо їхати на Тростян на день? Я живу у Львові, щоб зранку виїхати в Славське, і ввечері назад на електричці? Чи не буде напряжно по часу? Скільки з вокзалу добиратись до підйомника?
Ми так їздили на Захар Беркут.

В більшості випадків так і їздимо, електричкою Львів-Мукачево, назад Мукачево-Львів. До Тростяну менша відстань ніж до ЗБ, тому про часу ще й швидше буде.

Sent from my XT1080 using Tapatalk

HoppeR 01.12.2016 10:44

Цитата:

Коментар від Sasha.Sabada (Коментар 309423)
По телефону повідомив, що бугеля будуть вішати скрізь. Але чи запустять їх і де саме, буде відомо лише в п*ятницю після обіду, все залежиться від снігу.

бугеля это конечно гут, а паны та панянкы готовы к приему турстов? А-то я 2 года назад задолбался гулять в поисках поселения, все были не готовы к сезону )))
ПыСы 4 лыже-доскера будут 3-4 декабря

TRANZIOR 01.12.2016 12:32

У темі 2 додатків
Почалася жара, і так по прогнозу до неділі, з посиленням по вечорах :skiing::slalom::boarder::snezhok:

GreenLand 01.12.2016 12:53

Не спугни :)

Свой в доску 01.12.2016 13:32

Прогноз і камери говорять, що в суботу/неділю буде найкраще відкриття сезону за останні роки безсніжних зим)
Ми будемо жити біля Захар Беркута, тому суботу катаєм та входимо в сезон там. В неділю на Тростян, скільки по часу/грошам займе трансфер? В минулі роки просто жили біля Тростяну у Фортеці...

TheGhost 01.12.2016 13:54

Ну і я відпишусь =)
Будем нашою бандою на Тростяні на вихідних.

Goofy 01.12.2016 16:05

Тут такое дело (с)...

А никто часом не пробивал, как там местные, с жильем расчехлились уже? Что там и почем? И где вообще жить бедному студенту, чтоб недалеко от магазина :beer:, кто чего посоветует? :)

TRANZIOR 01.12.2016 16:11

Цитата:

Коментар від Goofy (Коментар 309470)
Тут такое дело (с)...

А никто часом не пробивал, как там местные, с жильем расчехлились уже? Что там и почем? И где вообще жить бедному студенту, чтоб недалеко от магазина :beer:, кто чего посоветует? :)

От де де, а Славську я такого ще не чув щоб проблеми з житлом були, там приватний сектор дуже розвинутий, літом туристів більше ніж зимою. Пошукайте на карпати інфо

Goofy 01.12.2016 16:47

Цитата:

Коментар від TRANZIOR (Коментар 309471)
От де де, а Славську я такого ще не чув щоб проблеми з житлом були, там приватний сектор дуже розвинутий, літом туристів більше ніж зимою. Пошукайте на карпати інфо

Та я вже Альоні в "Поросята" подзвонив :) Каже, сипе гарно...

TRANZIOR 01.12.2016 18:07

Свіжі новини з сусіднього форуму :dance4:
Цитата:

Опубликовал ALENA | Published: 01.12.2016
Подтверждая прогнозы на Тростяне сыпет интенсивный снег. Со слов руководства "Динамо" к субботе будут повешены бугеля на всех подъемниках. Завтра, в пятницу после 11.00 руководство "Динамо" сообщит график работы подъемников на ближайшие дни.

Главный механик северного подъемника Василий рассказал о полной готовности к работе. Бугеля все повешены и отремонтированы.

Spin 01.12.2016 18:14

Цитата:

Коментар від Goofy (Коментар 309470)
Тут такое дело (с)...

Жили у Ромы возле Северного бугеля. Кругом лес, тишина. Из сауны попкой в сугроб. Утром с порога встал на лыжи и скатился к подъемнику (метров 100).
Как соберусь на Тростян, опять к Роме.

nazdar 01.12.2016 18:32

Цитата:

Коментар від Spin (Коментар 309481)
Жили у Ромы возле Северного бугеля. Кругом лес, тишина. Из сауны попкой в сугроб. Утром с порога встал на лыжи и скатился к подъемнику (метров 100).
Как соберусь на Тростян, опять к Роме.

Телефон Роми в студію)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:24.