Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Славське (https://extreme.com.ua/forum/56-slavske/)
-   -   Тростян сезон 2024 (https://extreme.com.ua/forum/slavske/13180-trostyan-sezon-2024-a.html)

TRANZIOR 01.12.2016 12:32

У темі 2 додатків
Почалася жара, і так по прогнозу до неділі, з посиленням по вечорах :skiing::slalom::boarder::snezhok:

GreenLand 01.12.2016 12:53

Не спугни :)

Свой в доску 01.12.2016 13:32

Прогноз і камери говорять, що в суботу/неділю буде найкраще відкриття сезону за останні роки безсніжних зим)
Ми будемо жити біля Захар Беркута, тому суботу катаєм та входимо в сезон там. В неділю на Тростян, скільки по часу/грошам займе трансфер? В минулі роки просто жили біля Тростяну у Фортеці...

TheGhost 01.12.2016 13:54

Ну і я відпишусь =)
Будем нашою бандою на Тростяні на вихідних.

Goofy 01.12.2016 16:05

Тут такое дело (с)...

А никто часом не пробивал, как там местные, с жильем расчехлились уже? Что там и почем? И где вообще жить бедному студенту, чтоб недалеко от магазина :beer:, кто чего посоветует? :)

TRANZIOR 01.12.2016 16:11

Цитата:

Коментар від Goofy (Коментар 309470)
Тут такое дело (с)...

А никто часом не пробивал, как там местные, с жильем расчехлились уже? Что там и почем? И где вообще жить бедному студенту, чтоб недалеко от магазина :beer:, кто чего посоветует? :)

От де де, а Славську я такого ще не чув щоб проблеми з житлом були, там приватний сектор дуже розвинутий, літом туристів більше ніж зимою. Пошукайте на карпати інфо

Goofy 01.12.2016 16:47

Цитата:

Коментар від TRANZIOR (Коментар 309471)
От де де, а Славську я такого ще не чув щоб проблеми з житлом були, там приватний сектор дуже розвинутий, літом туристів більше ніж зимою. Пошукайте на карпати інфо

Та я вже Альоні в "Поросята" подзвонив :) Каже, сипе гарно...

TRANZIOR 01.12.2016 18:07

Свіжі новини з сусіднього форуму :dance4:
Цитата:

Опубликовал ALENA | Published: 01.12.2016
Подтверждая прогнозы на Тростяне сыпет интенсивный снег. Со слов руководства "Динамо" к субботе будут повешены бугеля на всех подъемниках. Завтра, в пятницу после 11.00 руководство "Динамо" сообщит график работы подъемников на ближайшие дни.

Главный механик северного подъемника Василий рассказал о полной готовности к работе. Бугеля все повешены и отремонтированы.

Spin 01.12.2016 18:14

Цитата:

Коментар від Goofy (Коментар 309470)
Тут такое дело (с)...

Жили у Ромы возле Северного бугеля. Кругом лес, тишина. Из сауны попкой в сугроб. Утром с порога встал на лыжи и скатился к подъемнику (метров 100).
Как соберусь на Тростян, опять к Роме.

nazdar 01.12.2016 18:32

Цитата:

Коментар від Spin (Коментар 309481)
Жили у Ромы возле Северного бугеля. Кругом лес, тишина. Из сауны попкой в сугроб. Утром с порога встал на лыжи и скатился к подъемнику (метров 100).
Как соберусь на Тростян, опять к Роме.

Телефон Роми в студію)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:45.