![]() |
Цитата:
Albertowych, "я на вас удивляюсь":shock: На одноимённом сайте горы Тростян есть фото с веб-камеры, которая смотрит на нижнюю станцию центрального бугеля. Если там снег - то кататься можно легко. Я уже не говорю, что видно количество народу, что тоже информативно:) |
2Albertowych брешуть!
Ось тут можно бачити кількість снігу внизу гори,: ВЕБКАМЕРА на Тростяні ...а в селищі його ще менше |
Цитата:
Надеюсь в этом сезоне погода даст больше шансов... |
Славіку з Фанатік_спорту сказали КРС, клявся божився що правда. :)
ПС таки троха є. |
Вчора дзвонили на Захар Беркут, яка там погода у них, то сказали що сьогодні вночі штормове попередження має бути... Нічого такого я не замітив, і камери чомусь там перестали обновлятись... Може де і замело :)
|
Щоби там не замело на Захарі, не варто туди їхати. Бачили зсилку від Jolie?
|
Значить мені повезло... Ми там були 24 листопада то всьо було гуд... але траса там просто ніяка...
|
В СЛАВСЬКО ЗА КУПА РОКІВ ПОМІНЯЛОСЬ ТІЛЬКИ ДВІ РЕЧІ ТО КЛІМАТ І ЦІНИ.
|
2Aleksi ну ще там на Тростяні з"явився другій, скоросний бугель на центрі, та дальній бугель на Заході. Та на багато збільшилась кількість котеджів і взагалі умови проживання значно виросли...
Також з"явився новий тарілочний підйомник на Варщавці, та другий підйомник на протилежному схилі гори. Також з"явився новий курорт на Волосянці з кріселкою (зараз в аварійному стані) та декількома бугелями на вершині. Отже не все так як ви описали... |
А я соскучился по Тростяну...:(
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:47. |