Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Славське (https://extreme.com.ua/forum/56-slavske/)
-   -   Славське сезон 2010 (https://extreme.com.ua/forum/slavske/4324-slavske-sezon-2010-a.html)

Jolie 06.11.2009 17:54

Цитата:

Коментар від Kateryna (Коментар 38807)
А Вы хотите в Славск на машине своей мечты приехать? :good:
Там подвох может быть еще в другом: перед Славском очень узкий и хлипкий мостик (хотя лесовозы вроде ездят...)

А можна детальніше від цього місця? Про який міст йдеться мова? Скільки років туди їжджу, ніяких вузьких мостів перед самим Славським не пригадую :unknown:.

Kateryna 06.11.2009 18:31

Это не перед самым Славском, а ближайший к Славску мост. На тот момент, когда мы ездили он был в плачевном состоянии (возможно, его как раз готовились ремонтировать).
А в общем дорога получилась зачетная :). Жаль только что ненадолго :(

Jolie 06.11.2009 18:43

Цитата:

Коментар від Kateryna (Коментар 38839)
Это не перед самым Славском, а ближайший к Славску мост. На тот момент, когда мы ездили он был в плачевном состоянии (возможно, его как раз готовились ремонтировать).
А в общем дорога получилась зачетная :). Жаль только что ненадолго :(

Від повороту з ужгородської траси (від "Святослава") по дорозі на Славське є два вузьких мости: перший - за центром села Гребенів (наскільки я знаю, завжди був у нормальному стані), другий - у центрі села Тухля. Другий є потенційно небезпечним у плані роз"їзду - різкий поворот, погана оглядовість (раз там мало у аварію не потрапили). Очевидно, це він і є.

P.S. Загалом що у Гребенові, що у Тухлі дорога жахлива. У самому Славському нема стільки ям.

Kateryna 06.11.2009 19:00

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 38843)
Від повороту з ужгородської траси (від "Святослава") по дорозі на Славське є два вузьких мости: перший - за центром села Гребенів (наскільки я знаю, завжди був у нормальному стані), другий - у центрі села Тухля. Другий є потенційно небезпечним у плані роз"їзду - різкий поворот, погана оглядовість (раз там мало у аварію не потрапили). Очевидно, це він і є.

P.S. Загалом що у Гребенові, що у Тухлі дорога жахлива. У самому Славському нема стільки ям.

Не буду спорить, я не на "5" знаю эту дорогу, но вроде бы этот мостик дальше. Менше з тим... Все-равно мимо не проедешь ;)
Должна тебя расстроить :(. Теперь в самом Славском яма на яме :(. Ремонт сделан от кладбища (не уверена, вроде бы в Тухле) и до таблички "Славське". То что дальше, дорогой назвать сложно :( А ж/д переезд просто в окопах (в мае Залiзниця меняла шпалы).
Но если хоть немножко позасыпают проблемные участки, то будет :good:

Bob_Kneissl 09.11.2009 10:44

Цитата:

Коментар від Glosster (Коментар 38821)
Это тоже трабл, но по логике тоже перед мостиком какой то знак по ограничению массы должен быть. Тонн 15-20 мне б хватило. По высоте я все равно буду машинку до 3,5м подгонять(кроме Славско по Украине еще есть масса мест где бы хотелось пролазить). А то проблемно оставлять машну в Сколе, а добираться дальше чем попало. Так, мечты в предверии сезона.

В Славську є ще інша проблема, дуже мало місця для паркування транспорту, не кажучи вже про великогабаритний. Єдине місце де можна припаркувати твоє авто, це біля бази "Динамо" і то, якщо дозволять.:wink:Можна попробувати відцепити трейлер і паркуватися без нього.:agree:

Jolie 09.11.2009 10:56

Цитата:

Коментар від Bob_Kneissl (Коментар 39230)
В Славську є ще інша проблема, дуже мало місця для паркування транспорту, не кажучи вже про великогабаритний. Єдине місце де можна припаркувати твоє авто, це біля бази "Динамо" і то, якщо дозволять.:wink:Можна попробувати відцепити трейлер і паркуватися без нього.:agree:

Чому тільки біля "Динамо", на парковці туристичної бази "Перлина Карпат" теж є місце, де якраз багатогабаритний транспорт і паркується :). Принамні автобуси класу "Неоплан", "Мерседес" і "Ман" там постійно бачила (ми ж в свою чергу там свій "Спринтер" припарковували).

Bob_Kneissl 09.11.2009 10:56

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 38843)

Так, це він, з великою ямою під мостом, там дісно небезпечно. В багатьох авто примерзали гальма після попадання в цю яму з водою.:agree:

nomeaning 09.11.2009 11:02

А на грабовці є де поставити машину, чи краще біля варшави і тоді вже туди?

Bob_Kneissl 09.11.2009 12:06

Цитата:

Коментар від nomeaning (Коментар 39236)
А на грабовці є де поставити машину, чи краще біля варшави і тоді вже туди?

Залежно яку, якщо ГАЗ-66 або УАЗ з ланцюгами, то можна заїхати з Тухлі, але коли багато снігу, то останній підйом проблемний. З сторони Славського то заїзжають до полички, де всі переодягаються. Цієї зимои бульдозер прогорнув сніг на дорозі і УАЗик довозив до полички біля підйомника.:wink: Радив би не гвалтувати своє авто для такого підйому, для цього треба добре знати місцеву дорогу.:agree:

Добавлено через 48 минут

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 39233)
Чому тільки біля "Динамо", на парковці туристичної бази "Перлина Карпат" теж є місце, де якраз багатогабаритний транспорт і паркується :). Принамні автобуси класу "Неоплан", "Мерседес" і "Ман" там постійно бачила (ми ж в свою чергу там свій "Спринтер" припарковували).

Цієї зими не дозволяли паркувати автобуси біля "Перлини Карпат", а в суботу і неділю їхня парковка так забита авто, що як треба скоріше виїхати, то проблематично, був свідком такого. Великі автобуси "Калини", "Міст-Туру" та інших перевізників паркувалися біля вокзалу, бази "Динамо", "Захара Беркута" або внизу "Політехніка":agree:.

Glosster 09.11.2009 19:15

Мне кажется самый оптимальный вариант (лично для меня), так это заправка "ОККО" на въезде. Там и "бобик" поймаю, они на заправку сюда заезжают.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:10.