![]() |
Цитата:
И надеятся... |
У Славському працюватимуть якісь підйомники у суботу та неділю?
Дивлячись на вебки і кількість снігу в Трускавці, то його вроді вистачає) |
Цитата:
Смотри здесь ..::Trostian::.. По информации, полученной 16.12.2009 в бухгалтерии "Динамо", цены на подъёмники будут следующие: - по всем субботам, воскресеньям и в период с 25 декабря по 10 января - 150 грн в день. - в остальные дни (будни вне высокого сезона) - 100 грн в день. Как и раньше, дополнительно берётся 10 грн - возвращаемый залог за карточку. УАЗ до центра - 90 грн |
Привет. "Дядьки" скажите пожалуйтса, как там трассы? Ратраченые или нет? Какой там подьемник бугель или ... ? Извините за столько вопросов но там пока что не катался. Хотел поехать на крассию, так там запуск только на 24 число, а сезон в субботу открывать настроился.!
Спасибо. |
SOUZmultFILM, а весь раздел "Славське"читать не пробовал, раз туда собрался? Помагает:agree:
В частности http://extreme.com.ua/forum/slavske/...bud-gotov.html |
Я просто занят на работе нету времени читать всю ветку, вот решил просто спросить. Спасибо!
|
"Написал: YURA 2009-12-18 13:36:09
ВНИМАНИЕ !!! ДЛЯ КОМФОРТНОГО КАТАНИЯ СНЕГА НЕДОСТАТОЧНО !!! Если ваши новые лыжи вам дороги и вы не уверены в своем уровне каталки - отложите поездку ." Для тех, кто уже был на Тростяне - эта информация и так ясна, глядя на изображение web-камеры. Но новичкам она полезна. Думаем, делаем выводы, и САМИ принимаем решение:) |
Просто замість лиж (яких шкода) доведеться взяти на прокат борд.
Як на мене кожен снігозалежний повинен вміти кататись на 2х снарядах. На чомусь краще на чомусь гірше. Це як ще один крок для порозуміння лижебордерів :pleasantry: |
А я с собой 2 пары лыж беру - одни старые "на убой" и поновее на случай если подсыпет снежку... например с суботы на вск...
|
Цитата:
Насчет "порозуміння лижебордерів"- считаю это просто приколом (должна-же быть какая-то интрига:beer:). На самом деле на склоне есть культурные люди и не культурные . Как и везде . :friends: |
Цитата:
|
Друзи, психанул взял билет на 81 на 23, что бы покататься 24 и домой вечером, Ну радосный такой, а сейчас погоду глянул и офигел со вторника дождь.
Даже не ясно, что теперь делать вообщем буду ждать, во вторник определюсь. Как мне вообще быть и будут ли работать подъемники 24. |
Вісті з фронтів.
Вся інфраструктура працює, туристи є, кращі котеджі вже давно замовлені на новорічний період, житло можна знайти на будь-який смак та цінову категорію. Загалом селище розбудовується: будуються нові готелі, відкриваються прокати, магазини. Впевнена, на Новий рік туристи будуть, можливо не у такій масовій кількості, як у буковелівському регіоні, однак будуть, оскільки є де провести час - пару дискотек, боулінг, театралізовані дійства у "Вежі Ведмежій" і т.п. До речі, новий магазин від Россіньол-Україна, про який говорили на сусідньому форумі, ще не відкрили - обіцяли відкрити у вівторок, мають привезти нову колекцію спорядження та одягу і якраз до цієї події і приурочити відкриття. Снігу у Славську наразі мало. Тростян, як і очікувалось перед вихідними, виявився некатабельним (надто тонкий сніговий покрив), проте, незважаючи на це, підйомники таки там запустили і люди каталися. Єдине місце, де на сьогодні був нормальний сніг, це Погар, на якому працюють пушки і на який з"їхалися усі лижники з усіх гірок Славська. Була можливість оцінити стан прокатних лиж, на яких люди спочатку катались на Тростяні, а потім з тими вже прокатними приїхали на Погар - від лиж відлітає тефлон, канти поздирані - коротше кажучи, з тих лиж тепер добре буде у якомусь подвір"ї паркан ставити. Мені шкода тих прокатників. Батя взяв спортивні Россіньйоли і вже на другому спуску заробив добрячу царапину на правій лижі. Мені якось пощастило не угробити, тобто не догробити свої Фішери :mosking:, лише посходив парафін. Додому вибрались раніше, ніж очікувалось, по банальній, здавалось би причині - сніг здерли, катання не дуже, лишатись не було змісту. Знайомих лиць у черзі не шукала, так як сама каталась мало, а при морозній погоді не дуже хотілось застоюватись на одному місці. Фоток нема, так як на морозі одразу сів і фотоапарат і телефон, однак мушу визнати, що погода не підвела - було як у давні часи, мороз, який захоплював подих, сонце, шашлики і віра у те, що Новий рік, який наближається, принесе більше снігу та каталок, від яких можна отримати справжнє задоволення :ok:. |
Цитата:
А тепер по суті: Покатався у Славську 2 дня. В 1й день заїхали на тростян, подивився, що торба повна (снігу менше ніж в нас у Трускавці, температура на 5 градусів вища. Називається приїхали в гори погрітись:D) Зробив один спуск, заки ще не всь сніг був стесаний і з іронією спостерігав за катанням на схилі. Потестити скретчі на цьому "снігу" нормально не вийшло, але потенціал лижі відчувся :good: Через хвилин так 20 після мого спуску на передній план виступила трава та глина. Потім поїхали на погар. Підйомники не працювали, але снігу вистачало завдяки пушкам. Такщо ходили пішки, а потім відробляли стрибки на одному горбику (тоді я і засмакував нову лижу:crazy:) На 2й день їхати не дуже хотілось, хоча і підйомники мають працювати, але заради друга :friends: попав знову на погар. Підйомники запустились з запізненням. Знову піднімались пішачком. Після запуску бугеля, виявилось, що снігу вистачить, точніше його нікому не вистачить :No: Пушками засипали лише половину схилу. Добре, що перезувся у старіші лижі (про борд щось не хотілось думати, мабуть, другим разом). Після 2го спуску, траса вже не катабельна, тому катаємся поза нею піоміж ялинок і кущів +2 хороші спуски. Станом на сьогодні їхати в Славське нема ніякого смислу, до першого хорошого снігопаду! :pardon: Хочу на Драгобрат :preved: |
фраза дня вчера
сажусь на нижней станции кресла в лыжах, ибо впадло их в руках держать мне орут: - в нас з лижами неможна, в нас гора непристосована для лиж святая правда :) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:24. |