![]() |
Славське сезон 2011
А на Погарі ставлять канатно-крісельну дорогу :). Мій тато по роботі на вихідних черговий раз був у Славському і мав можливість оцінити трасу; казав, що довжина канатки становитиме 1800 м, траса у загальному буде трохи нагадувати ФМІ, однак із двома крутячками. Вже прорубано просіку під опори, розчищено схил. Встановлюють водонапірну систему, так як по всьому схилу мають стояти пушки. До слова, канатка 2-місна, вже забетоновано 2 опори.
Ось такі-то поки що зрушення :). Думаю, протягом наступного місяця це буде далеко не єдина будова, яка активно буде вестися у Слаському. |
цікаво, звідки на Погарі аж 1800 метрів підйому??
|
Цитата:
|
Неужто на ФМИ и Политехнике еще кто-то катается???
|
Цитата:
|
А Погар це де? оО
|
Через долину, напроти ФМІ та Політехніка. Там де колись трамплін був.
|
Блін, забув смайлик поставити :pleasantry:
Я не знав що в Славську щось крім Тростяна є :mosking: |
а подскажите мне, пожалуйста, я новичек в катании, в прошлом году удалось покататься на Красии, в этом сезоне хочу вырваться покататься, но не получается больше как на 3 дня, и вот делема: с Киев ехать до Ужгорода сутки,а оттуда до Красии еще, день уйдет на дорогу, да и обратно также...на катание остается только 1 день :cry:, мне предложили рассмаотреть Славское, т.к. с Киева поезд там останавливается часов в 7 утра, и можно поселиться и кататься сразу :skiing:.
Можете рассказать какие там цены на подъемник, если купить абонемент и во что выйдет прокат лыж? а еще ж жилье, как мне правильно арендовать, чтоб метров 400 было до подъемника? заранее благодарю.:oops: |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:52. |