![]() |
Хорошая трава :ROFL: . Мож ей весь Тростян засеить будем тогда по этой траве и кататься зимой на лыжах.
|
Цитата:
|
Вниманию тех, кто из Львова в Славское добирается на "мукачевке"! Вот, что написала на тростянкоме наша подруга, Оля:
Цитата:
|
тому що:
"12:22, 30 вересня 2011, п'ятниця Львівська залізниця скасовує зупинки на станціях де немає квиткових кас Служба приміських пасажирських перевезень Львівської залізниці повідомляє про відміну зупинок на тих станціях, де відсутні квиткові каси. Про це повідомила прес-служба Мінтрансу. Зокрема відмінено зупинки поїздів № 813/814, № 815/816, № 817/818, 819/812 Львів–Трускавець-Львів по станції Верхні Гаї, № 807/808 Львів–Мукачево–Львів по станціях Верхнє Синьовидне, Бескид, Вовчий, Чинадієво, Кольчино. Крім того, з 1 жовтня 2011 року поїзд № 837/838 Здолбунів–Львів–Здолбунів переведено у приміський поїзд №6091/6092, курсуватиме маршрутом і розкладом поїзда №837/838". джерело |
Наша залізниця, як завжди думає не головою, а місцем на яке не охота падати:))):wink:
|
Тростян сегодня!
http://s017.radikal.ru/i439/1110/9c/c4bd7a08e39d.jpg ..еще бы хоть 3 раза по столько и я сидел бы сейчас в поезде) |
Цитата:
Брат! Буть позитивней! Ты просто сейчас возьми и посмотри все свои посты - становиться страшно от твоих причитаний. Для контраста можешь посмотреть какую нибудь передачу про Индию, Непал, Афганистан... Или я повелся на троллинг :))) |
Вибачте за офф, просто ціле літо не везло, от і накипіло.
Позитив зростає прямопропорційно до кількості випадаючого снігу:good:, так шо скоро буду світився від радості і поїду пробувати новий костюмчик. П.с. Я не тролик П.П.С. Вибачте ще раз Офф:pardon: з мене :beer: |
ААА какая красота!
Решено на рождество еду в Славск, а на открытие сезона на Драгобрат на поезде )))) По моему идеальный вариант. Кст. в том году платил в Славском на рождественские праздники не по 150 а по 120 грн/чел. (Отчет не писал но кому интересно могу скинуть фотки и контакт) |
А катабельный снег в Славском был на Рождество??? Присоединяюсь ко всему вышесказанному: жить лучше на самом Драгобрате, а не в Ясинях; ехать на машине не вижу смысла!
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:33. |