![]() |
Juggernaut, можно и 171
|
Это понятно...а насколько большая разница по управляемости у 171 и 178. Обычно катаюсь на 175.
|
по відношенню до 175 різниця буде мінімальна як в "+" так і в "-" ростовці.
|
...але по відношенню 171 до 178 різниця буде відчутна як на мене.
Мені здається що правильно буде дізнатись яким дугам надає перевагу Juggernaut, якщо це середні та короткі дуги тоді звичайно 171, якщо довгі дуги і висока швидкість тоді 178. |
Цитата:
(После написания комментария нашел, но цена на процентов 35 выше чем за 178) Так все таки насколько правильно брать 178? Хотя в 175 нормально и короткие и средние. Тем более ростовка вроде как в реале там не 178, а где то 176. Добавлено через 1 час 57 минут Ребята вообще правильный ли мой выбор насчет triumph. Или стоит на другие модельку посмотреть? |
Звичайно що Ви привикнете і до 178, глянув що радіуси в них практично однакові, більша довжина дасть стабільність на швидкості, проте будуть важчими (не дуже критично для трас ), та вимагатимуть від лижника, на мою думку, більше зусиль щоб загнати їх в дуги менші за радіус, якщо справитись з ними - техніка піде вгору, якщо ж Ви не захочете викладуватись для цих лиж і будете катати розслаблено, тоді лижа буде використовувати Вас а не ви її.
Сам на таких не катав, але геометрія та титанал в середині, підказують що це лижа не з м'яких. Тому якщо будете працювати на схилі, то поборете її, якщо ж ні то вона поборе Вас, імхо. P.s. Для повної картини, варто було б вказати вагу та модель попередніх лиж. |
Цитата:
Спасибо. |
Неправду кажуть про ARMADA JJ, що це лижа для пухляка. На мою думку, це справжній All Mountain. По пухлячку я її не катав, зато відкатав 2 дні по раскалбасу Гимби і 2 дні по бетончику в Буковелі.
ARMADA JJ це бомба! Канти тримають у всіх випадках, коротки, середні, довги дуги - без проблем. Буковельску кашу на лежбіщі котиків, проходить так, що здається там тої в'язкої каші і нема. Слухняні - хоч карв, хоч класика - їй по барабану. Головне це постійно тримати передню стойку, і повний контроль лижки забеспечено. Легенько перекантовуються, але!, не дозволяють затриматись на плоскому ведінню, носочки починають гуляти туди-сюди, що дуже не приємно на тій швидкості, яку вони розвивають. Так само при перенесенні ваги з одної ноги на іншу, можуть зачепитися внутрішнім кантом розвантажувальної лижки, якщо це робити повільно. Лижка потребує агресиву в поворотах і повного контролю в передній стойці при катанні не на пухляку. Коли злапаю пухлого спробую описати те що я відчую. ПС ARMADA JJ з успіхом підкорилася дівчінці на Гимбі, дівчинка в захваті від ARMADA JJ. |
У меня похожие ощущения. Но на бук брать все же не хочу:)
|
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:10. |