![]() |
Телескопические палки
є задумка придбати собі трекінгові палки для походів (телескопічні). можливо буду з ними катати і на лижах ))) back to the roots ))))))))))))))))
до речі, думаю будуть класні для беккантрі, коли вони зайві просто складаються і на рюкзак. продаються насадки різного розміру щоб в сніг не провалювались |
Телескопи треба брати лише двоколінні і бажано таки лижні, а не трекінгові- вони витримують інші навантаження...
|
особисто я вважаю шо телескопи навіть лижні недуже підходять для катання.
1) вони ламаютсья значно скорше ніж звичайні моноблочні палки. 2) меніб було шкода поламати телескопи які коштують в разів 5-6 дорожче звичайних палок. 3) так вони зручні в перевезенні, особливо літом. 4) для зими, для фрірайду нормально підходять звичайні палки з великими кільцями |
Палки - расходник, ломаюца на раз.
Вывод - брать самые обычные чтоб не жалеть потом кучи денег. |
хм, логічно ))))))))))))
за телескопи жаба може задавити ) |
Цитата:
|
телескопические палки
Вопрос: кто нибудь использует трекинговые палки для каталки, тем более, что есть модели заточеные под фрирайд, типа Леки или Блэк Даймонд?
Выгода очевидна, можно регулировать длину под разный снег и трассу, для бугров (могула) короче, для трассы длиннее. Купил себе по случаю, а теперь сомнения насчет хлипкости:shock: |
Цитата:
|
Цитата:
За пять лет использования не сламал ни одной палки. Несколько раз гнулись, но при этом коленкой выпрямлялись прямо на склоне. |
Успокоили душу, а то наткнулся случайно в нете на фрирайдную модель, а там сечение овальное и главное зажимы типа защелка сверху.
Кстати, на морозе не пробовал менять длину? Получается? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:52. |