![]() |
Дякую за поради....я оприділився і відклав собі ПІМП....
в мене постало ще одне питання - на лижі т-ки є позначка стандартного встановлення кріплення...чи варто змістити кріплення трішки назад? |
Цитата:
:) Да просто у нас в стоку є ці Маркера по 990 грн, Тітаніум от ми всі на них і ведемось я то важу 85+одяг+сніданок = всі 90 і то в роздумах чи не забагато а Испанцю то однозначно заЖИРНО буде. 2 Испанец :не бери , лиши мені :friends: а зсунути назад трохи можна |
Дякую всім за поради!
вже тиждень,як забрав лижі Atomic Pimp з кріпленням Marker Free 12) враженнями поділюся з першим снігом) |
Ось протестив я вже ПІМП на Буковелі...19грудня
що ж сказати,лижі виправдали мої очікування і навіть б-ше....я думав,що вони будуть слабо різати дугу та тримати на жорсткому схилі,але я помилився...дуги середнього і довгого радіусу ріжуться просто супер)лижа досить приємна та відзивчива) приємно порадувала їзда в світчі...в їх природній стихії випробовувати їх не було де..(к-ка разів пробував зїжати з траси,що закінчилося к-кома подряпинами) проблем з ростовкою зовсім не відчутно,можна було б брати і щось подовше..але то напевно тема на наступний рік...подовше і пожоще...а поки будемо катати на тому,що маємо) |
Цитата:
Цитата:
Зы: взял Nordica Girish в росте 185см.забоялся из-за лежачей пятки,а таки надо было брать в 193см. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Ще один тест лижок)))
При зїзді з Говерли були виражені практично всі види снігу - задутий,кірка,заструги,трішки павдера...так ось зі всім цим ПІМП справилися на УРА)) Навіть не очікував,що так можна їхати на лижах(в порівнянні з універсалами),пригав через альпійку - супер(на універсалах часом бувало,що носок йшов під альпійку і було бах)))класні на приземленні(не забивають так ноги,як скріми) Хочу ще таких тестів)) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:29. |