Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Снаряжение для фрирайда и бэккантри (https://extreme.com.ua/forum/98-snaryazhenie-dlya-friraida-i-bekkantri/)
-   -   Atomic PIMP vs Sugar Daddy (https://extreme.com.ua/forum/snaryazhenie-dlya-friraida-i-bekkantri/4965-atomic-pimp-vs-sugar-daddy.html)

Ispanez 16.11.2009 16:35

Дякую за поради....я оприділився і відклав собі ПІМП....
в мене постало ще одне питання - на лижі т-ки є позначка стандартного встановлення кріплення...чи варто змістити кріплення трішки назад?

jurabike 16.11.2009 17:25

Цитата:

Коментар від ev (Коментар 39701)
Не могу не вставить свои пять коп.

11-20 для фрирайда на вес 65 кг - это очень много!

:) Да просто у нас в стоку є ці Маркера по 990 грн, Тітаніум
от ми всі на них і ведемось
я то важу 85+одяг+сніданок = всі 90 і то в роздумах чи не забагато а Испанцю то однозначно заЖИРНО буде.
2 Испанец :не бери , лиши мені :friends:

а зсунути назад трохи можна

Ispanez 29.11.2009 19:32

Дякую всім за поради!
вже тиждень,як забрав лижі Atomic Pimp з кріпленням Marker Free 12)
враженнями поділюся з першим снігом)

Ispanez 23.12.2009 13:58

Ось протестив я вже ПІМП на Буковелі...19грудня
що ж сказати,лижі виправдали мої очікування і навіть б-ше....я думав,що вони будуть слабо різати дугу та тримати на жорсткому схилі,але я помилився...дуги середнього і довгого радіусу ріжуться просто супер)лижа досить приємна та відзивчива)
приємно порадувала їзда в світчі...в їх природній стихії випробовувати їх не було де..(к-ка разів пробував зїжати з траси,що закінчилося к-кома подряпинами)
проблем з ростовкою зовсім не відчутно,можна було б брати і щось подовше..але то напевно тема на наступний рік...подовше і пожоще...а поки будемо катати на тому,що маємо)

Константин 23.12.2009 14:11

Цитата:

в їх природній стихії випробовувати їх не було де..
В пухлом запросто может оказаться мало общей площади опоры под лыжами.
Цитата:

проблем з ростовкою зовсім не відчутно,можна було б брати і щось подовше..але то напевно тема на наступний рік...подовше і пожоще.
Одна и та-же ошибка боимся большой ростовки потом жалеем,
Зы: взял Nordica Girish в росте 185см.забоялся из-за лежачей пятки,а таки надо было брать в 193см.

Зёбра 23.12.2009 16:39

Цитата:

Коментар від Константин (Коментар 47119)
Одна и та-же ошибка боимся большой ростовки потом жалеем,
Зы: взял Nordica Girish в росте 185см.забоялся из-за лежачей пятки,а таки надо было брать в 193см.

вот .....вот..... я тоже сижу и боюсь ростовки. которая едет....страшно до ужасти...а вдруг не справлюсь?:shock:

Константин 23.12.2009 16:55

Цитата:

Коментар від Офигелия (Коментар 47159)
вот .....вот..... я тоже сижу и боюсь ростовки. которая едет....страшно до ужасти...а вдруг не справлюсь?:shock:

Чет я не помню лыжников которые пожалели о большой ростовке в выборе лыж для катания вне трасс,а фрирайд темы на форумах в нете я довольно подробно мониторю:secret:.Есть некоторые сложности с переходом на большую длину,но положительных моментов гораздо больше.Не переймайся усе буде гаразд:D

Ispanez 04.01.2010 14:22

Ще один тест лижок)))
При зїзді з Говерли були виражені практично всі види снігу - задутий,кірка,заструги,трішки павдера...так ось зі всім цим ПІМП справилися на УРА))
Навіть не очікував,що так можна їхати на лижах(в порівнянні з універсалами),пригав через альпійку - супер(на універсалах часом бувало,що носок йшов під альпійку і було бах)))класні на приземленні(не забивають так ноги,як скріми)
Хочу ще таких тестів))

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:29.