![]() |
2 slown
ти написав "легко ходить ". Це типу від машини до підйомника чи може від Заросляка до Говерли ? питаю бо думаю над полегшенням рюкзака для беккантрі |
Цитата:
"від машини до підйомника" - так не оцінюю |
ак як Бука вже приїлась то все частіше подивляюсь в сторону Говерли, Брескула , Близниці і т.д. Підйомники туди ще ен протягли і ходим пішки. Чекаю на пораду від спеців, хочу купити нові боти бо Атоміки 70 під моїми 90 кг гнуться що гумаки.
Наскільки я розумію, на сьогодні є два варанта : №1. Купити просто нові ботинки . - велика вага на плечах - важко і холодно перевзуватись на Говерлі (одного разу при -22 це було МЕГА) - неодхідно великий (важкий ) рюкзак - везем вниз треки (інколи вони теж не дуже легкі) + поки не бачу, хіба то що можна вкластись в невелий бюджет №2. Боти типу Скарпа ( і їдем і ходим) + легкий рюкзак + не треба перевзуватись на горі + не везем вниз треки - не знаю чи зручно йти догори ну от хочу тут поговорити про варіанти, кажу ть що Сало в цьому році матиме такий ботинок. і взагалі хто що юзає ? |
ни один из вариантов не подходит. вариант первый даже нет смысла рассматривать... вариант второй - это ботинки для скитура. скитур это не фрирайд - бэккантри. сильно зависит от того, какие ты преследуешь цели, больше кататься, либо ходить. :)я хожу и катаюсь во фрирайдном ботинке жесткостью 130. причем хожу в них как пешком, так и в скитурном креплении. я рекомендовал бы тебе фрирайдные ботинки жесткостью не менее 100. выбор таких ботинок достаточно большой... еще необходимо учесть на каких лыжах ты собираешься катать.:agree:
|
тобто краще взяти ФР ботинок і просто мучитись по дорозі на гору ?
|
Цитата:
|
Сильно напрягает износ подошвы ботинка если на тропе встречаются участки без снега. За сезон можно подошву укокать.
Хотя некоторые модели ФР ботинок имеют резиновые вставки на подошве. |
Полностью согласен с VadimGapko.
У меня (на аватаре) Salomon поколения Course с индексом жесткости 120. Ходить не напрягает, Sheridan правду пишет - попускай или ваще расстёгивай. Кстати, с бегом/прыгом в них, проблем нет. Недавно протопал около 10 км - :good: |
Я тоже пользуюсь ботами для freeride, с индексом 135. никаких проблем. Расстегнул клипсы и вперед (просто пешком или ски тур). Так что Юра покупай нормальные freeride боты и вперед на покорение вершин! :beer:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:09. |