![]() |
Хай хтось другий шось скаже, не знаю що сказати.
а мінуси мені ставити для того щоб відімстити не коректно) я на всі ваші питання відповідаю фактами) а Ви зїжаєте з теми Вибачте за офтоп Видно що в гори мало ходите) |
У темі 9 додатків
Фото з різних маршрутів Карпат
|
Цитата:
И вот прямое подтверждение, что может все быть: http://cs556.vkontakte.ru/u30728048/...x_5e544003.jpg Вот она чуть поближе: http://cs556.vkontakte.ru/u30728048/...x_1bd3c8a3.jpg З.Ы. И да не убьет она меня, если када нить тут эти фотки увилит :D. |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Я тож был в горах в ливень :) и в грозу... при чем гроза была такая сильная, что радио в машине ловить перестало :) |
Что-то все говорят о походах, как о подвигах. Ребята, Вы что на войне? Хождения в природу - это ж удовольствие, радость от общения с ней, удивления от увиденного нами. А не кто сколько нес, кто выше забрался, кто сильней замерз.
|
Цитата:
|
Замяли. Эмми больше нет. Разозлить Челентано, это нужно было постараться.
|
Цитата:
Потім йду до місця стоянки машини, обідаю і далі ходжу. Любуюся природою, слідкую часто за ящірками і комашками. Розглядаю всяке різне, дихаю свіжим повітрям. Одним словом любуюся. Але буває, беру рюкзак, складаю лишень необхідне і сідаю в електричку, потім на автобус, потім на ще якись пазік, підправляю одяг, рюкзак і топаю вперед. Топаю годинами, вверх, вперед, не маючи великою можливості спинятися щохвилини для любування краєвидами, щоб не збивався ритм. Їм те, що є. Йду не так як можу, а так як треба, щоб дійти. І на горі, де я розумію, що половина справи зроблена, у мене є переважно 5-10 хв потішитися красою. Потім вниз і вперед, що не завжди легше. Коли я лягаю спати, мені уже нема різниці надувається матрац, чи ні. Хоча надувний я ще не пробувала - не додумалася до такого :pardon: (чесно скажу - і далі не хочу додумуватися). По приїзді додому може виявитися, що щось таки потягнула, руки обпечені сонцем а обличчя обвітрене. Що нігтики на ніжках уже не всі вижили (в прямому сенсі), як я не стараюся правильно шнурувати взуття. М"язи болять, вага тіла зменшена... Ніразу в житті не вагалася з відповіддю, чи воно того варте. І ніразу в житті не додумалася порівняти перше і друге, хоча ПІШКИ ХОДЖУ "В ПРИРОДУ" і по гиби і в гори. Що я хотіла сказати, це те, що не треба заменшувати ваги тих атрибутів серйозного походу, про які згадуєтьс, це швидкість, з якою довелося бігти, чи вага, яку довелося нести, чи погода, з якою довелося боротися. І про найголовніше, тобто гори, які довелося взяти я взагалі мовчу. Одноденний похід на Говерлу із бази Заросляк, то зовсім не дводенна пробіжка по всіх Горганах. І висота тут ні до чого. І кайф тут зовсім інший. І різні люди це по-різному бачать. to Celentano: просто респект! заздрю по-білому! Візьміть мене, коли підете кудусь полегше :wink: |
И я на лето планирую что-то несложное - как для начала :)
Добавлено через 40 секунд кароче, пойдем вместе!!! :) Добавлено через 52 секунды экстрим-толпой! Вытопчем Чорногорский хребет :) |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:40. |