![]() |
Рюкзак для прогулок
Здравствуйте всем. Не могу подобрать рюкзаки для не больших походов на день два.
У меня есть 2 варианта. Может ктото пользывался и может сказать свои мнения: Претендент 1: Рюкзак Deuter GRODEN 35 (смущает меня что там есть 35 литров) http://static3.x-rest.com.ua/sites/d...6a3f92d601.jpg претендент 2: Рюкзак Terra Incognita Bighit 40 http://static2.x-rest.com.ua/sites/d...hit_orange.jpg И буду рад если кто что выскажит по это теме. И расскажи что чем пользуется сам? Особенно интересно там специальная спина Deuter как она себя ведёт в живую и ставят ли её на рюкзаки литражом 40-50?? |
Тут треба спершу вирішитися, в якого роду походи будете ходити, куди і з ким.
Незважаючи на той факт, що все спорядження з роками тяжіє до тенденції зменшення розмірів і ваги, вам доведеться брати деякий мінімум із собою, щоб ваш похід не перейшов в розряд survival :) Якщо ви мітите на Карпатський регіон, то ось невеликий перелік необхідного барахла, не яке необхідно розраховувати об'єм: - намет - спальник - каремат - комплект запасного одягу - казанки + посуд - примус + балон (або 2) - сокирка / пилка - мінімальний комплект медикаментів - провіант + вода - інші дрібні речі Дещо з вищезазначеного можна носити ззовні. Якщо ви знову ж таки мітите на Карпати і Горгани зокрема, варто потурбуватися про цілісність речей, що ззовні, але це не критично. Якщо ви подорожуєте із прекрасною половиною - будьте готові збільшити об'єм за рахунок речей подруги / дружини. Я також ношу фототехніку з собою... Отож, підсумовуючи все вищесказанe, при умові вибору дорожчих і легших синтетичних шмотів і іншого спорядження, розраховуючи на 2 дні Карпатського походу з дружиною і фотоапаратом з аксесуарами, вам необхідно рюкзак об'ємом 50л + Тепер по Deuter. У самого - Deuter Aircontact Pro 75+10. Спина у Deuter - справжій результат анатомічних досліджень, але варто зазначити, що до цього треба відноситися прагматично. Після 48 годин походу і 50км маршруту по горизонтальній складовій, спина болітиме достатньо :) На арюкзаки 40-50 Deuter ставлять простіші системи, бо і рюкзаки самі відносяться до класу Hiking. Шукайте клас Trekking. Добавлено через 6 минут Перечитавши ваше запитання ще раз, подумав, якщо вам необхідно рюкзак для невеликих вилазок в гори з турбази з поверненням назад - сміливо розглядайте варіанти 30-50 ліртів. Я, ось, на такий випадок використовую свій Deuter Freerider 26. |
Спасибо Irish. То что ты расказал я знаю. Как говориться с горшка по крыму и карпатам гуляю..... Но всё равно спасибо.
Я купил Deuter GRODEN 35. Очень удобный и практичный у него ещё интересная спина летом проганю её по идеии вообще не должна потеть. |
Цитата:
Премиум класс и качественный эконом. Рад за Ваш выбор в сторону Дойтера :good: Peace Pertutto :) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:48. |