![]() |
ИМХО
Ну это все зависит от твоих предпочтений. Я бы выбрал Salomon S912,914, STH12,14. Ну или FKS140 Забыл добавить, главное не ставить комплектные. Точнее не комплектные, а рекомендуемые Axium Scratch 110 |
Axium Scratch 110 чому не ставити фігові .г! я в кріпленнях лузер!
Буду вдячний за будь-яку інформацію, де і за скільки можна купити. які скі стопи повинні бути для даних лиж? |
Я тоже не продвинутый, пишу сугубо ИМХО основанное на том, что довелось попробовать.
У меня такие стоят на Blast'ах слишком уж часто они срабатывают, когда не надо. Если особо не извращаться и прыгать с бугорков может и нормально, но я себе в следующий раз, ни возьму, ни за что. Стопы 100-110мм |
K2 Public Enemy выбор креплений
Обзавівся новими лижами K2 PE, залишилось поставити на них кріплення, та ще не визначився які, що краще на вашу думку Look PX 12(або щось інше з Look'a) чи щось з Salomon'a?
|
Для какого катания? Что хоч. на своих пабликах делать?
И что значит "краще"? Воопрос у тебя слишком общий..... И если уж на то пошло, то есть еще и Marker и Tyrolia. |
Цитата:
за лінк дякую, подивлюсь! |
Ну ты хотяб свои данные написал.
|
Цитата:
Ставь то, что проще достать, тем более, учитывая твои "лайтовые" олраунд запросы. |
2 Ненависть: вага до 60 кг, катаю всюди, люблю швидку технічну агресивну їзду, стараюсь загружати лижу по максимуму своєї мінімальної ваги:)
2 waterboy: тоді мабуть поставлю Salomon z12 Ti, тобто їхню копію Atomic FFG12, маю можливість взяти їх за досить невеликі гроші |
народ , поставив на них маркера фрішки, а вони сцуко тяжкі і пригати в них, напряжно, хочеться якихось легших кріплень і в той же час надійних, шо можете порадити (дивився на маркер гріфон, дуже легкі , не знаю чи надійні)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:20. |