Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Украина (https://extreme.com.ua/forum/126-ukraina/)
-   -   Ґорґанське низькогір'я (https://extreme.com.ua/forum/ukraina/13369-anske-nizkogirya.html)

NBomb 10.07.2018 19:31

Ґорґанське низькогір'я
 
У темі 18 додатків
Вітаю. Створю нову тему, оскільки цей регіон ще не був представлений на нашому сайті. :)

Ґорґанське низькогір'я - невеличкий регіон, розміщений між річками Мізунка, Ільниця і Свіча. Гори невисокі, буреломи, хащі, вирубки. Маркованих маршрутів тут будемо чекати ще 500 років, і ніхто тим займатись не буде. Те що вважається "стежками", важко назвати, скажімо так - стежкоподібні напрямки, добряче зарослі. В регіоні колись проводились маштабні вирубки, після яких, все заросло всякими листяними хащами, чагарниками та "сміттям". :(

Маршрут: Новий Мізунь - Гатара (1077 м.) (траверс) - Кигола (1125 м.). Відстань 18 км.

Приєднався до недуже досвідченої групи, яка два рази заводила нас в якісь #беня, і я два рази був змушений з цих #бенів групу виводити :( Я подивився на це #лядство, і беру ситуацію в свої руки. :punish: Вивожу всіх на хребет і щасливо спускаю з хребта в село. Всі живі здорові. :)

Задоволення від походу було сумнівне, оскільки доводилось слідкувати, за тими, хто відставав, і боротись, щоб не було в групі паніки. Дехто був у шортах, інші без води, одним словом сумно. Сподіваюсь, цей похід вони запам'ятають надовго, і зроблять правильні висновки. Зі свого боку, я радий що приєднався до них, і допоміг в складній ситуації.

Фотографії чітко показують, що собою являє місцевість, і як потрібно готуватись.

NBomb 15.04.2019 21:12

У темі 25 додатків
Маршрут: Новий Мізунь - Дубовий Кут - Щавна (1173 м.) - Солотвина. Відстань 26 км. Команда: Muadib, Ромко і NBomb.

Сезон триває. Погода файна. Гора пустила. На хребті холодний вітер, місцями ще лежить сніг. Робочий вихід. Загалом - чудовий день. :friends::)

P.S.: Появились кліщі. :(


Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:23.