Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Украинские горнолыжные школы (https://extreme.com.ua/forum/65-ukrainskie-gornolyzhnye-shkoly/)
-   -   Гірськолижна школа Буковелю (https://extreme.com.ua/forum/ukrainskie-gornolyzhnye-shkoly/8286-girskolizhna-shkola-bukovelyu.html)

Albertowych 10.01.2011 18:16

Цитата:

Коментар від Jackski (Коментар 105022)
1. Хочу.
2. Я не власник тої бази.
3. Ні. Впевнений у тому, що досягти порозуміння можна мирним шляхом. Від гвалту та конфронтації не виграє ніхто, а постраждають любителі гірських лиж, які чесно і розумно не економлять на інструкторі.
4. Дуже-дуже хочу.

Щось Ви занадто правильний, майже як я :D
Щоби ми відчули покращення, треба почати з себе, дякую, Ви вже почали.

Цитата:

Коментар від Инструктор (Коментар 105047)
Есть хорошая польская поговорка, ...... Война, так война.

.......
dudunyk я тебе верю, лучше жить мирно :)

Тепер мирно не получится, ти занадто відомий, хто хош в тебе каменюку кине і в стороні лишиться. Тільки Я, тебе особисто, за твої висловлювання, патиком по хребту перетягну.
Ти в себе в школі підніми тему рабовласників, і наведи достойний приклад. Ато блін тут Михайлом Василювачем погрожуєш.
Зара почнем перераховувати в кого плечі ширше жопи :D

Цитата:

Коментар від Инструктор (Коментар 105063)
Да просто крик душ.и Все молчу, а то по морде получу.:)

Якщо душа хоче крикнути, закрий їй писок і порахуй до п'ять тисяч сімсот дев'яносто вісім підйомів на чотирнадцятому кріслі.

Didyk Y 10.01.2011 18:38

"Есть хорошая польская поговорка, что за надто, то не здраво."
А это действительно польская поговорка? Я думал украинская. Если польская, то "ешче Полско не згинело"! Настолько проникли повсюду, что пора упразднить этот галичанско-польский суржик в пользу...

"Предсавлеш себе, что глава обл, держ, администрации, Вышеванюк Мыхаайло Василивычеч. Крестный отец моего сына. А, он друг семьи Президента. Как ты думаешь, доберусь ли я до тебя? Война, так война."

Ай-яй-яй, такого человека оскорбили. Если бы вы по серьезному, я бы пожертвовал месячной зарплатой (как наши деды во времена ВОВ) на танк для инструктора. И мотать их гадов на гусеницы:) То-то была бы потеха... Но увы, сослагательное наклонение. Настоящих буйных нету...

Для верующих в светлый капитализм хочу отметить, что такого не бывает. Нынче правильнее говорить неолиберализм. Это полная жопа для тех кто по найму, и не очень полная для тех кто не крупный бизнесмен.
Шеридан таки прав:)
Байкам Скайклуба не верьте - это так как хотелось бы. Без сертификата, без языка, без права на работу, с доплатой за беременность, и еще в задницу расцелуют за то что ты к ним приперся из своей Евразии. "бывшая сборная Украины" - это марка, но ОНИ не знают где это:)

Добавлено через 6 минут

Что такое "патик"?
Тарас Григорьевич Шевченко таких слов не использовал. А он основатель украинской литературы!
Попрошу использовать литературный украинский. Иначе вас трудно понять.

Albertowych 10.01.2011 18:45

Цитата:

Коментар від Didyk Y (Коментар 105077)
"Есть хорошая ............ но ОНИ не знают где это:)

гад ти дядьку. Вбиваєш в Людях надію на ....
ГК школа Буковелю знаходится в стадії розвитку, до того часу як буде існувати безмолвне племя рабів - сагалашатілєй, керівництво буде цим користуватися. Кучеряха, Врєдінка і ще багато тих кого ми не знаємо висловили протест, проти такої рабівласницької політики керівництва, за що їм Респект і уважуха, пристосуванці типу Інструктора, хають, але продовжують наповнювати касу можновладців тільки тому, що не вірять в згуртованість народних мас.

"настоящіх буйних мала, вот і нєту важаков" @ В.В.
Цитата:

Коментар від Didyk Y (Коментар 105077)
.....

Что такое "патик"?
Тарас Григорьевич Шевченко таких слов не использовал. А он основатель украинской литературы!
Попрошу использовать литературный украинский. Иначе вас трудно понять.

Якщо Вам необхідно бачити і читати "літєратурний", то покажіть приклад. Бо з висоти "вєлікага і магучіва" Вам таких дрібниць в діалекті, як "патик", тяжко побачити.

і тепер саме головне доступною для Вас мовою: соррі за оффтоп.

Ihor 10.01.2011 19:40

> Что такое "патик"? Тарас Григорьевич Шевченко таких слов не использовал.

патик — Викисловарь

Шевченко не ставив за мету задіяти в своїй творчості увесь словарний запас української мови. Принаймні офіційно про це не заявляв.

пс. хоча на відміну від вікісловника, що стверджує, що патик = палиці, в мене в селі робилася (робиться) чітка сепарація понять палиця та патик.

Патик - це те, шо може бути використано як палиця, але, як правило, ще без обробки або з незначною обробкою. Добре оструганий патик стає палицею.

Патики йшли в першу чергу на паливо, а не апгрейтувалися до палиць.

По хребту патиком значно симпатичніше, чим палицею, хоча би тому, що на патику буде троха сучків :-).

Инструктор 10.01.2011 20:28

Цитата:

Коментар від ТролЯ (Коментар 105069)
Щось Ви занадто правильний, майже як я :D
Щоби ми відчули покращення, треба почати з себе, дякую, Ви вже почали.

Тепер мирно не получится, ти занадто відомий, хто хош в тебе каменюку кине і в стороні лишиться. Тільки Я, тебе особисто, за твої висловлювання, патиком по хребту перетягну.
Ти в себе в школі підніми тему рабовласників, і наведи достойний приклад. Ато блін тут Михайлом Василювачем погрожуєш.
Зара почнем перераховувати в кого плечі ширше жопи :D

Якщо душа хоче крикнути, закрий їй писок і порахуй до п'ять тисяч сімсот дев'яносто вісім підйомів на чотирнадцятому кріслі.

Как ты думаешь, я отаечу тебе? Конечно нет. Ведь я умней. А, жизнь все поставит на свои места. Удачи тебе друг. И будет тебе счастье:)

P.S Жалко что эта тема превратилась в срачь. Ведь я хотел лучшего. Надеюсь что модэраторы сотрут все это.

Skyclub 10.01.2011 20:42

Didyk Y, у правильных мужиков за базар принято отвечать. Истории из жизни.

Спорим на 1000 евро?
Если я покажу вам контракт жены, приход денег на ее счет по датам-крайняя зарплата через месяц после рождения ребенка, и английское свидетельство о рождении ребенка, а также познакомлю с очаровательной инструкторицей-сама расскажет - вы готовы раскошелиться?
Я тогда весь форум пивом напою:beer:

Если нет -вначале хорошенько подумайте, а потом пишите, ок?:ok:

"и еще в задницу расцелуют" -весьма литературный украинский:acute:

Albertowych 10.01.2011 20:52

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 105109)
....
Спорим на 1000 евро?
.....

Шкода нема в мене 1000 йоро, я би з Інструктором замазався, що він ситуацію в школі не змінить, а буде так тихенько собі далі на дядю горбатитись. :(

A888 10.01.2011 21:07

О чём вы? Через пару месяцев(бог даст не коснется этого сезона), на улице окажется пару лимонов населення с высшим, спец. средним образованием- бывшие рыночники. Посмотрите потом, на стоимость и условия труда. Китай отдыхает.
Какой капитализм? Феодальный строй в лучшем виде. Держитесь за работу и не пойте песни. Хотите в Европу, езжайте - навоз убирать:D

Ihor 10.01.2011 21:11

Цитата:

Коментар від A888 (Коментар 105116)
О чём вы? Через пару месяцев(бог даст не коснется этого сезона), на улице окажется пару лимонов населення с высшим, спец. средним образованием- бывшие рыночники. Посмотрите потом, на стоимость и условия труда. Китай отдыхает.
Какой капитализм? Феодальный строй в лучшем виде. Держитесь за работу и не пойте песни. Хотите в Европу, езжайте - навоз убирать:D

а пан птиміст :-).

пс. не буде того - ті люди трохи ковтнули відносної свободи - а смак того не забувається... швидше хведоровича з братією випруть, чим китай буде тут.

A888 10.01.2011 21:12

Цитата:

Пардон:oops: Может сильно резко. Прошу прощения.

Albertowych 10.01.2011 21:18

Цитата:

...... езжайте - навоз убирать:D

Зла Ви "мама із Адєси", а де погляд у світле майбутнє? Де пропозиція виходу з ситуації, для покращення техніки відпочиваючиї на курорті № ? Де вболівання за тяжку долю інструкторів Буковельскої школи.
Зробіть ЩОСЬ, щоб інструктора почували себе Людьми,і Ви могди би сміло довірити їм навчання близьких для Вас людей. Навоз прибирати- також комусь треба, і не кожен індівід з вищою освітою достойно з цим справиться. Якщо всі інструктора поїдуть навоз прибирати то ломів збільшится не в рази, а на порядок!

Зла Ви "мама із Адєси" ;) , глянемо в суботу ЯК Ви свою техніку покращили без допомоги ......

A888 10.01.2011 21:25

Цитата:

Коментар від Ihor (Коментар 105117)
а пан птиміст :-).

пс. не буде того - ті люди трохи ковтнули відносної свободи - а смак того не забувається... швидше хведоровича з братією випруть, чим китай буде тут.

Тема, о горнолыжной школе Буковель. Не хочу офтопить и переходить в политику.
А вот конкуренции на курорте уже нет. Что даст, только временный приток капитала. Но нанесёт безусловный вред в будущем. Много школ, как и большое количество горнолыжных форумов:mosking:- это двигатель прогресса.

Ihor 10.01.2011 21:33

> Что даст, только временный приток капитала. Но нанесёт безусловный вред в будущем.

абсолютно згоден.

> А вот конкуренции на курорте уже нет.
ну є ніби то світлий польский зальотний промінчик, аки Чеслав... але то більш по "середньооптових клієнтах"... а от дрібноті, типу на пару годин - таки без варіантів... + відносно масовому споживачу - більшості вчорашніх школярів-студентам - буковельська школа все таки не по кишені...

пс. A888, будете в суботу на Буковелі? чув, знатно катаєте - хотів би трохи глянути, якщо буде можливість :-).

A888 10.01.2011 21:42

Цитата:

Коментар від ТролЯ (Коментар 105122)

Зла Ви "мама із Адєси" ;) , глянемо в суботу ЯК Ви свою техніку покращили без допомоги ......

Ну почему. Мне Лёша (Инструктор) , буквально с лёту указал на пару моментов, дав рекомендации. Большое ему спасибо, он действительно мастер своего имени(ника). Такие ребята и Европе навоз убирать не будут.:) Язык правда знать надо, а может и не надо:D

Добавлено через 5 минут

Цитата:

Коментар від Ihor (Коментар 105126)
>

пс. A888, будете в суботу на Буковелі? чув, знатно катаєте - хотів би трохи глянути, якщо буде можливість :-).

Это легенды. Я только учусь, и рад любому общению и новым знаниям, и главное- друзьям. Буду в субботу, мой моб 06748045двадва.

Albertowych 10.01.2011 21:52

Цитата:

Коментар від A888 (Коментар 105127)
Ну почему. Мне Лёша (Инструктор)......мастер своего....... Язык правда знать надо, а может и не надо:D
......

Головне правильно ним (язиком) користуватись :D

Так ЩО? досвідчені користувачі поважного форуму, можуть зробити для покращення життя і праці пересічного інструктора ГК школи? Напевно тільки язиком потріпати, а конкретних пропозицій так і нема :( крім

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:07.