![]() |
Нахіба?
|
@Skyclub, ті гєй? ну вибач )
|
Та проси вже тіліпона, нахіба тобі ті фоткі? Чи ти вуаерист?
|
@Skyclub , то Валєріна Христина. А скво бро - недоторканна, ало
|
Упс, як невдобно получається:oops:
В тебе такі швидкі перепади від приколів типу "ти гей?", до "то ж скво бро?". Тоді поясни думку- нахіба тобі фотки скво бро у контекскті, якщо комусь не цікаво, то він гей? Чи тебе Ігрус покусав? Чи ти мав на увазі , як поїхала? Чи я туплю, це найвирогідніше? звісно, скво бро - це взагалі святе:Rose::Rose::Rose: |
@Skyclub , головне, що я хочу, це щоб Валері було добре і він був довольний життям. І шоб вся русня здохла. І фотку Христини на паралельних з ангуляцією
|
Я прикол про фотки не потягнув таки...))
Додано через 1 хвилину Навіщо вивклав сюди?...можу видалити, якщо що...) Додано через 10 хвилин Як ви не розумієте, що люди їдуть на лижі не заради паралельних з ангуляцією, а за емоціями і ці емоції вони можуть отримати навіть катаючись в плузі. Щодо Христини...вона початківець, вперше стала на лижі. Записалась на урок будучи хворою, та ще й в дощ. Такі учні в мене завжди викликають повагу, бо вони йдуть до своєї мети, незважаючи ні на що. Вони будуть мокнути, будуть падати...але будуть вставати, бо у них є мрія...вони хочуть бути на лижах❤️ |
Цитата:
|
Зрозумів про що ви...ну добре, нехай так)
|
@Korben Dallas , та нє, бро. То я Скайклаба стібав ангуляцією. А про фотку... Мені подобаються дівчата поруч з тобою. Ти розумієш про шо я
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:57. |