![]() |
Є катер у Львові від літа наскільки я знаю. Позиціонували його як вейківський, хоча це відпочинковий Сіду з рамкою під фал. приїжджали вони на Цетулю (Сірку) декілька разів, називали якісь сотні гривень за 5-10 хв. Точно не скажу. Ми взагалі то кайтуєм - і за це нічого не платимо (крім екіпи). Катер актуальний лише коли вітру влітку мало. А літати на кайті можна набагато вище ))). Якщо ж все ж цікавить вейк у ЛЬвові -можу розпитатися -це нашого колеги-кайтера знайомі. Ну і звичайно бородата тема про канатну дорогу у Львові: Левандівка відпала -треба шукати іншу водойму. Ходять чутки про бажання клініки "Рікота" відновити ставки біля колишнього к-тра "Орльонок" на В.Великого - Аркаса і були би не проти вмонтувати туди канатку. Будем бачити як розгорнуться події.
|
rosty, і кайт спробувати було б круто :)
Питати зараз напевно вже пізно, зима на носі, то вже з весни треба буде взнати що вони будуть планувати на наступний сезон. Але дякую! |
У вейкерів сезон може і закінчується, а у кайтерів він плавно переходить в сноукайт сезон )))
|
Цитата:
Если не считать нескольких кайтов под разный ветровой диапазон по 1000$ каждый. Еще нужен заправленный автомобиль для поездки на море и обратно. А там по приезду ветер скис, сидишь куришь бамбук. |
Та нііі хлопці, не все так чернушно. Насправді рішення про море набагато менший "Must" ніж скажімо рішення взимку про гори. Минулого року я прокатав лише на місцевих водоймах в радіусі до 200 км 21 день в сезоні. Сноукайтінг взагалі культивуємо на полі за 10 км від міста. Як і вгорах так і на морі є місця, де дує завжди -туди і треба їхати. А якщо про заправку, то згадаємо катери... Для вейка реально майбутнє за канатками.
|
rosty,
Кайт и вейк не сравнимые вещи. На вейке значительно выше интенсивность. У меня вопрос. Успевал ли в день катания на местном водоеме еще работать? Например, у меня ребята с утра в 8-00 тренеруются, а в 10 на работу. Сноукайтинг, тоже вещь на любителя. У меня есть и кайт, и грунтовый аэродром в черте города и наша маленькая горка. Как бы бесплатная каталка c кайтом обеспечена при наличии ветра. Но если на нашей горке подготовлен склон и работает подъемник я буду на горке. Катер и канатка, тоже разные вещи, как ресторан и фастфуд. Реально майбутнє за фастфудами. Prokurat wakeboard on Vimeo |
Цитата:
Цитата:
В плані фізухи і відточування техніки я обома руками за вейк - штука корисна і потрібна. Я катав і мені сподобалось. Чекаю коли у нас канатку відкриють. При відсутності вітру штука просто незамінна. А стосовно поля і горки в місті - я б вибрав поле і кайт - більше невивченого, і тому більше місця для прогресу. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Небольшое видео с воскресного Winch Picnic под Киевом.
Winch picnic - YouTube Фотоотчет https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...10360947_n.jpg |
|
Сумасшедший масштаб и брендинг "PROTEST" на трамплине :)
Red Bull Rising High | Union Wakeboarder Magazine on Vimeo |
Смонтировали промо ролик кольцевой дороги в Днепре
SENTOSA CABLE PARK on Vimeo |
|
Тренируемся дёшево и сердито!
(Не стоит благодарностей :) ) https://www.youtube.com/watch?v=VDlpdcTv970 |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:36. |