Цитата:
Коментар від aboya
(Коментар 307747)
Пришло время написать отзыв. Полагаю то его вероятно удалят, т.к правда обычно глаза режет.
|
Вже кілька днів висить, значить, Форум об"єктивний. :agree:
Цитата:
Коментар від aboya
(Коментар 307747)
Уже 2 года использую несколько комплектов.
Я занимаюсь как вело так и бегом.
1. После года использования белье протирается до дыр.
|
А як часто Ви одягаєте термобілизну? Це іменно протертість, чи може вона розірвалась при одяганні при сильному розтягненні?
Цитата:
Коментар від aboya
(Коментар 307747)
Вы внезапно почувствуете в анусе такой зуд, как будто бы, Вас поимел негр без смазки.
|
По цьому поводу нічого не можу сказати - не пробував. ;)
Цитата:
Коментар від aboya
(Коментар 307747)
3. Одну из дырок я решил заклеить супер клеем. И что вы думаете ? Пошел дым !!! От одной капли клея ! Причем выделяющийся дым настолько токсичен что в голову бьёт нереально.
|
Суперклей, наскільки я знаю, тканину не клеїть. І сильний неприємний запах майже завжди суперклей виділяє.
Цитата:
Коментар від aboya
(Коментар 307747)
4. Если вы не дай бог постираете белье с перчатками, на которых есть липучки, считайте что ему с 90% вероятностью пришел конец. Зацепов не оберетесь.
|
Про те, що тканина боїться "липучки" уже не раз писали, і мені здається, що про це написано в інструкції (хоча на 100% не впевнений).
Цитата:
Коментар від aboya
(Коментар 307747)
Если для Вас важен результат а не понты, то погуглите как результата достигают профи.(Выбор комплекта одежды тут даже не на 3ем месте а на… 120ом наверное)
|
Задача термобілизни - зробити процес тренування чи заняття спортом комфортнішим. Не думаю, що Ви розраховували стати чемпіоном, тільки вдягнувши Х-Bionic. :beer:
|