![]() |
А що за матеріал Isoline? Хочу купити собі ще одну фліску, і в інтернет магазинах коли заходиш на вкладку "Фліс, Полартек" дуже багато джемперків саме із цього матеріалу. Але не знаю чи вибрати класичний Полартек 100 чи може цей Isoline спробувати, він різний, є 100, 150, 200 г ( в інеті чомусь мало інформації про сам цей матеріал, більше зносок на вироби із нього).
|
Что будет теплее полартек 200 или утеплитель тинсулейте как второй слой?
Предпологается первый слой-термобелье, третий слой - мембрана... |
Берн, думается мне Isoline аналог Polartek'a.
А уж насколько качественный только в процессе использования возможно определить. hp519, Уточните, а как тинсулейт будет использоваться как второй слой? Обычно идет как утеплитель в спальники, возможно пуховки. |
hp519, я як раз зараз теж у пошуці 2-го шару одягу, але з того що нарила в інеті зробила висновок, що Полартек 200 це (якщо на лижах катати) при температурі біля - 25 . Якщо тепліше то жарко.
|
Также стоит учитывать и индивидуальный терморежим, равно как и режим тренировок\занятий.
|
Цитата:
|
Та ні не дуже горячая :mosking: скоріше змерзлюча :secret: Куртка з утеплювачем, але :oops: соромно сказати ... без мембрани.
|
2 Берн: в мене є одяг як із полартека, так і з Isoline. По суті нічим не відрізняється і функції обох не зберігати тепло, а відводити надлишок вологи до мембрани. При активній діяльності - це якраз те, що треба. Але для простих прогулянок буде холоднувато.
|
Как это полартек не для сохранения тепла? Вы что-то путаете. Это именно его основная функция. Как и вывод влаги во внешние слои при необходимости. Он и бывает поэтому разной толщины, чтобы можно было подобрать под свои потребности. 100, 200 и 300. Первый для активной каталки или каталки в теплое время. Второй - универсальный для всей зимы. (если жарко - можно расстегнуть вентиляцию). А третий - на высокогорье, как утеплитель, но вряд ли для катания. Опять же, не забывайте про индивидуальные особенности организма. Кто-то мерзнет, а кто-то зимой в майке ходит.
Девушке рекомендую брать 200 и радоваться теплу и комфорту. |
Ви Андрій або щось плутаєте або страшенний змерзляк :wink:
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:31. |