![]() |
У темі 1 додатків
:good:
|
а це шо за Боти?
|
Цитата:
|
міряв Долбаного Делла не сподобався :( Просто в мене зараз або доломіт або ланж інакших ботів в розумній ціновій нема :(
|
Последние два года очень мучала проблема замерзания ног.
Уже действительно думал что я мерзляк. Всё оказалось проще- не подхродила колодка. Причем ноги реально не болели а просто замерзали. Взял Dolomite XC10 Dolomite XC 10 TFF - Dolomite Cross All Mountain - Каталог :: Mount Sportswear - Электронный магазин горные лыжи сноуборды ботинки шлемы крепления автомобильные багажники грузовые боксы рюкзаки спальники палатки Elan Dolomite Очень доволен. Отпала проблема замерзания ног, очень комфортны, жесткие. Оченеь удобная система язычек-задник-стреп. Оно равномерно держит ногу нигде не пережимает. Просто отличный ботинок. По моим наблюдениям доломит подходит 3 из 4 меряющим. Молодцы ниче нельзя сказать, найти компоромис в колодке чтобы было комфортно и многим подхдил =- отличное достижение. |
"ну шо вам расказать про сахалін?" (с) Пісня така є
Нарешті дочекався можливості придбати Dolomite Z Rage 120 TFF , поки що можу сказати перше враження. Недоліки є :(. 1. чомусь не привязані болтіки регуліровки висоти спойлера і жорсткості , при викручуванні і переставлянні мають властивість впасти, закотитися під диван і незамітно викотитись на середину кімнати :evil: Повідсував все, на колінах повзав, а потім зирк, а воно зараза посередкімнати лежить і на мене шестгранним овором підблискує.:wink: На цому негаразди закінчуются. Привіз чоботи з морозу і зразу туда ногу почав пхати, забув народну мудрість, що перед тим як запхати треба троха розіріти, Короче всавив з трудом, АЛЕ!!! Відчудтя немовірного комфорту тут же охопило ногу, все так як на мене шито. кліпси застібаються легенько, як казав Ігрус, двома пальчиками, хоча і в розщібнутих ботах нога тримаєтся як ....., короче правильно тримаєтся. Класна штука задній язичок, і висувний спойлер, про які я зможу сказати після каталки. По заводу індекс виставлений на максимум, і спойлер по мінімуму, після переставлянні жорсткості одного бота, суттєвої різниці не зауважив, але це вдома, решту каталка покаже. МОДЕЛИ ГОРНОЛЫЖНЫХ БОТИНОК Dolomite (Italy) тут він красавчег. :) :Yahoo!: |
Альбертович, поздравляю с обновкой
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Вообще то кантинг дома.
Ну и выставлять его надо начинать только когда покатал и понял где дискомфорт. Хотя у кого как он регулируется ... у меня на склоне там ничего не поменяеш ... надо снимать ботинки и менять эксцентрики |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:39. |