![]() |
@Sheridan , на американському ОЛХ легше знайти нові лайнери. Деякі купляють нові боти та окремо лайнер Intuition. Стандартный лайнер йде на продаж.
Наприклад, такий варіант Atomic Redster Ski Boot Liners *New* 26.5 | eBay |
@ag74 , пфф так тож за 100$ якщо б люди готові були за такі гроші купляти в Україні внутрішні черевики я би давно почав працювати з Intuition) в так новий черевик Head для нашого «Блєстящего» 😘))
|
Цитата:
Цитата:
Валерію, купуйте нові боти, термоформуйте і все буде Вуйковель :good: Бо нові коні того варті :dance4: Добавлено через 5 минут Цитата:
Їх ринок це шось неконтрольоване :crazy: треба вміти рибалити і буде "Щастя" ))) Добавлено через 6 минут Купував такі Атомік Редстер 3 роки тому за 130уо, на ОЛХ, продавець очманів від їх вузкості на 1й же день... Віддав і забув, як багато буває ;) А далі я коловся об кактус :girl_in_love: |
@Sheridan , мені колєга пообіцяв віддати свої лайнери від своїх Атоміків...але я краще нові в Кирила візьму ;) Вже взяв...❤️
|
Цитата:
|
@Kairos, в пості №25))
|
У темі 1 додатків
Ха! Я тепер бутфітер...завдяки Кирилу❤️
Вкладення 47233 |
Цитата:
|
@Kairos , це пульт від моєї гумової тьолочки🤗
|
Ха, я колись отримав в презент валянки від пукнутого спортивного Фішера з якимось диким флексом 160, і засунув Далбелло 90, бо рідні пірвались. Вийшло дуже навіьть цікаво! Там язик і верх пластиковий зовні, і досить жорсткий. Загальний флекс явно піднявся, але без жодного дискомфорту. Спортсменські лайнери дійсно трохи тоньші, але ніц не холодні. Доповнив анатомічною устілкою від бігових кросівок, і то чудо мені приносило щастя ще кілька років. Поки не дав катнути, мені забули повернути, а я забув кому дав ))
|
@Lom , я давно хочу почати працювати з Intuition та Palau і навіть вже звʼязувався з ними і вони дуже позитивно відреагували і готови співпрацювати. Але йоб@ні кацапи як завжди все наламали!
|
Але мені мій попередній валянок таки більше ок...🤗
|
@Korben Dallas , то зрозуміло. Бо ти його вкатав;)
|
@Kirill , хедовський нижчий в підйомі і вужчий трохи...і тонший, але язик товщий. Думаю, що вкатаю і буде ок ;)
|
Цитата:
Щодо Інтуішн - дуже гут ідея, чув тільки позитивні відгуки. Навіть в тих тяжких випадках, коли кісточка випирає від плюсни і це реальна катастрофа. Нє, в мене нічого нікуди не випирає, але коли заведеш цю тему -я все рівно твій клієнт, якщо шо... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:35. |