![]() |
Цитата:
|
Griig всё сказал. Я поддержу :) Бери. Не пожаллеешь :)
|
Всім привіт! Хто що знає про ELAN Black Perla QT + EL 7.5 2010/2011 ?
Думаю як варіант для дівчини, ТТХ 155 ріст, 52 кг ваги, "впевнений початківець" |
Оу, еще один вопрос может несколько не корректен по теме, дошли слухи, что на заводе в Словении (куда я собственно и отправляюсь),можно купить лыжи Елан по нормальной цене в евро и с 15-20% скидкой....
Вранье??? |
Цитата:
Elan гарний вибір:good: |
Цитата:
Проверь, потом нам расскажешь :) |
Цитата:
Модель уточните или ссылку? Не нашел в коллекции 2011. |
Цитата:
Full Power Cap, Monolite Woodcore, Fiberglass Для "впевненого початківця" дней на 10-15/сезон-два точно хватит. ИМХО: Для 155/52 лучше 146 см (лыжа мягкая), да и радиус 10,7 против 11,2 у 140 см, геометрия получше. До 150 Евро можно брать запросто. P.S. Но вот ELAN Black Perla Fusion 06/07, была песня. У меня две дочки по наследству с удовольствием откатали. |
Цитата:
|
Добрий день.
Підбираю лижі для дівчини. Підкажіть дудь ласка, чим технічно відрізняються жіночі лижі Elan від чоловічих? Якщо дівчина має зріст 172 і вагу 60, то чи можна їй придбати лижі з розділу для чоловіків? Зупиняє фраза "для підготовлених чоловіків". Рівень катання дуже впевненого початківця, або середній, три роки катання. Купуються для підготовлених схилів і маневреного карвінгу. Місця: Буковель, Протасів. Важливо щоб лижа гарно врізалася в схил. Швидкість середня. І ще підкажіть з якої категорії вибирати waveflex XTI чи просто waveflex? Дякую. |
В женских лыжах крепления поставлены чуть вперёд, что очень помогает девчонкам-новичкам и прогрессорам легче входить в поворот и контролировать правильную стойку.
|
Дякую.
А як з приводу категорії? Що краще для таких трас як Буковель врахвуючи що зранку замерзла підготовлена траса, а після 2-ї горби чергуются з майже кригою. Чи не буде так, що waveflex із своєю тонкою талією буде гірше пристосований ніж waveflex XTI? |
Цитата:
Якщо мова йде про жіночі моделі, так там не то, що "категорія ХТі" (звідки вона взалася?), навіть - технологія ХТі не використовуєтся. До речі, в чоловічих моделях технологія ХТі задіяна тільки в самих-самих моделях. Тому - "бєсплатний совєт": подивіться з дівчиною разом модельний ряд, оберіть пару моделей, порівняйте їх, а потім - "прошу до нашого столу". Питати більш змістовно. |
Це я уже заплутався . :) Мав на увазі дві категорії Speedwave і Magfire об’єднані зараз в серію waveflex.
1 (колишня категорія Waveflex Speedwave) зі змінним радіусом поворота 10-16 наприкад, вужча талія представник: Waveflex 12 або 2 (колишня категорія Magfire) зі сталим радіусом повороту, ширши талія представник: waveflex 78 TI З урахуванням мінливої траси на Буковелі. І взагалі, наскільки має значення дівчини жіноча чи чоловіча модель лижі якщо вага 64 -і 68 кг. Чи підійде їй щось із цього, чи краще тоді дивитися в бік жіночих моделей з більшою жорсткістю титанова вставка. Дякую за відповіді. |
2Vertigo
Все указанные Вами модели - мужские. У Элана есть аналогичные женские модели. Я б тоже рекомендовал посмотреть на женские модели, для вашей девушки. К стати, почитайте пару предыдущих страниц. Подобный вопрос почти с абсолютно точно такой ситуацией уже обсуждался. Те же ТТХ, теже условия и приблизительно тот же опыт. Я думаю, что это будет актуально и для Вас. Мы все вместе давали советы по выбору - Vulgast ЗЫ: Дежавю :) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:13. |