Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Женские секреты (https://extreme.com.ua/forum/72-zhenskie-sekrety/)
-   -   G: Дама сдавала в багаж... (https://extreme.com.ua/forum/zhenskie-sekrety/5516-dama-sdavala-v-bagazh.html)

jordik 24.01.2011 20:00

дівчата, я думаю, чоловіки тихо сидять-не признаються, бо в них у наплечниках теж багацько зайвої фігні знайдеться...от вони і притихли. що ж ми назовні виносимо вміст своїх сумок?хай вони порозказують, а ми оцінимо :wink:
п.с. те,чого треба, у них часто нема. наприклад: а в кого є чорна нитка з голкою? манікюрні ножички?салфетки- туалетний папір?:D

Jolie 24.01.2011 20:17

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 109303)
дівчата, я думаю, чоловіки тихо сидять-не признаються, бо в них у наплечниках теж багацько зайвої фігні знайдеться...от вони і притихли. що ж ми назовні виносимо вміст своїх сумок?хай вони порозказують, а ми оцінимо :wink:
п.с. те,чого треба, у них часто нема. наприклад: а в кого є чорна нитка з голкою? манікюрні ножички?салфетки- туалетний папір?:D

Про манікюрні ножнички і салфетки я підпишусь, так як без цього навіть у будній день не виходжу з дому :mosking:. Що вже й говорити про поїздку, де нігті ламаються при перших же спробах запихнути рюкзак чи чохол з лижами у багажник машини/буса. А руці потім чим повитирати? :mosking:

Зёбра 24.01.2011 20:19

а я уменьшаю вес багажа посредством обнуления ногтей и отсутствием ножницо-пилочек в багаже...а салфетки-наше фсё!

Jolie 24.01.2011 20:24

Цитата:

Коментар від Зёбра (Коментар 109309)
а я уменьшаю вес багажа посредством обнуления ногтей и отсутствием ножницо-пилочек в багаже...а салфетки-наше фсё!

В мене манікюрні ножнички входять у коплект ножа "Вікторінокс", так що там місця мінімум, а без ножа, як правило, я теж нікуди не їжджу, я ж мужик :D.

А от салфетки традиційно розсуваю по кишенях - і паперові, і вологі :angel:. ну не можу я без них, я ж женщіна. :girl_haha:

Зёбра 24.01.2011 20:27

Джольчик-хитрунка! Модний комплект! А я примiтивно тiльки з ножем! Ну i по кишеням теж макулатура!

Jolie 24.01.2011 20:35

Цитата:

Коментар від Зёбра (Коментар 109312)
Джольчик-хитрунка! Модний комплект! А я примiтивно тiльки з ножем! Ну i по кишеням теж макулатура!

Іріша, в мене після поїздок такий смітник утворюється у кишенях, що аж стидно :pardon:.

jordik 24.01.2011 20:35

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 109311)
я ж мужик :D.:

я,підозрюю, теж, тому вожу презервативи :oops:
на випадок незапланованих свят з надувними кульками:Yahoo!:

leleka 25.01.2011 00:14

У меня все вещи вмещались в лыжный чехол+ мал рюкзачек, сказался опыт комадировочной жизни. Но потом появился киндер и теперь берем два маленьких рюкзачка для родителей и огромезный чемоданище для малявки :)

aas 26.01.2011 15:24

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 109303)

Мальчики "тихо сидят" наверное потому, что в эту ветку не заглядывают. Я вот случайно на эту тему натолкнулся.
У меня чтобы каждый раз не метаться список вещей сохранён в отдельном файле в виде таблицы. Отдельно для зимнего и летнего отдыха. Очень помогает. В списке вещей порядка 150 наименований. Как правило, лишними оказываются порядка 10% вещей (те, которыми не пришлось воспользоваться). При том, что в списке есть и такая экзотика, как, например, тонометр, электрочайник, электроплитка, рации, электрический удлинитель, кастрюли, мочалка для посуды, резиновые перчатки, пузырёк с "доместосом", верёвка, пакеты для мусора, скотч и т.д.:D Иголки с нитками, ножницы, бумажные салфетки с тряпками и туалетная бумага там тоже есть.:agree: Про инструменты вообще молчу.
Но мы правда на своём автомобиле ездим, таскать не приходится.:Yahoo!:

Sheridan 26.01.2011 15:27

У нас мальчики воспитанные просто. Смотри сюда:

Женские секреты (просматривают: 4)
мальчикам вход запрещён!

Возникла идея сделать запрет на вход, у кого мужской пол в профиле указан. Так и сделаю.

Девчонки, простите за беспокойство.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:24.