В першу чергу кріплення мають бути надійними, потім - зручними і потім - дешевими.
Визначтесь, для чого саме вам потрібні ці кріплення: для того щоб ходити чи для того щоб кататись ? Якщо ходити, тоді беріть нормальні скітуровські кріплення. Якщо кататись, то найкраще брати хороші фрірайдові кріплення + адаптори.
Цитата:
Стиль еще не определился-фрирайдить только начинаю
|
Якщо ще не визначились, то чому саме скітури? Із звичайними кріпленнями вам буде зручніше кататись на вкатаних схилах, та й запчастин в них менше, що зводить ймовірність поломки до мінімуму.
Як на мене, найкращий варіант - це взяти будь-які хороші "пушки" . А як закортить "походити", то пізніше можна і адаптори докупити.
З власного досвіду - починав на слаломних лижах і думав що, слалом - це мега круто. Потім купив собі ширші лижі, почав трохи стрибати. Потім почав фрірайдити (трошки) і зрозумів, в чому прикол. Взяти що-небудь з початку можна, але наскільки воно буде ефективним і потрібним пізніше? До всього треба дійти самому та з допомогою людей, які мають досвід у цих питаннях. Два роки тому мені було пофіг чи в лижі талія 100 чи 60, зате тепер орієнтуюся, і то тільки в лижних таліях
.
Такс, шось мене трохи занесло задалеко...
Висновок такий: добре подумайте, чи вам потрібно скітур-кріплення. Фрірайдити можна і без них, та й без них набагато прикольніше. І не ведіться на низьку ціну кріплень - краще один раз заплатити багато, мати хороші кріплення та не боятись за свої ноги, аніж кожного разу, виїжджаючи на трасу, задумуватись, чи спрацюють кріплення при наступному віражі.