Остальная снаряга рюкзаки, защита, шлема, маски |
31.03.2010, 23:38
|
#331 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: .
|
в березні купив в одному з магазинів курорту Буковель маску Blizzard 911 (на фото)
ціна 280грн, внизу оправи напис "made in korea", подвійна лінза, вентиляція заклеєна поролоном, поролоновий обідок зі сторони обличчя обклеєний матеріалом, схожим на фліс (допомагає, після того, як проїхав пару метрів лицем по снігу, залишилась тільки невелика подряпина на носі).
так як це моя перша гірськолижна маска, порівнювати мені немає з чим :-, але однозначно краще, ніж в сонцезахисних окулярах Julbo Light, які я використовував до цього. на жаль, офіційний сайт Blizzard розповідає лише про лижі, кріплення, палиці та рюкзаки, але мовчить про маски, рукавиці та термобілизну. мабуть, для них це лиш незначний підробіток :-,
|
|
|
08.04.2010, 12:45
|
#332 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Elan Olympus Mons
Elan Ripstick 116
Fischer Progressor 9+
|
|
|
|
08.04.2010, 20:24
|
#333 (посилання)
|
Ридонли
Снаряга: :)
|
А цікаво, на що треба звертати увагу, коли купуєш маску (на які параметри)?
До речі. Дивлюсь, на Буковелі не дуже дорогі маски - 280 гр х 3,75= 915 рур, у нас меньш ніж за 1 500 рур не підходь.
|
|
|
08.04.2010, 21:11
|
#334 (посилання)
|
Всегда здесь.
Снаряга: Salomon Q90
|
Цитата:
Коментар від Танаic
До речі. Дивлюсь, на Буковелі не дуже дорогі маски - 280 гр х 3,75= 915 рур, у нас меньш ніж за 1 500 рур не підходь.
|
Какие маски, такая и цена!
Хорошая вещь дешевой небывает!
|
|
|
08.04.2010, 21:17
|
#335 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
Цитата:
Коментар від Танаic
|
Я коли вибирав маску, звертав увагу, щоб на морду лиця лягала зручно, навіть не памятаю якого бренду я взяв, яле вже завершуєтся другий сезон в ній, нарікань нема.
Цитата:
Коментар від Андрей12
Какие маски, такая и цена!
Хорошая вещь дешевой небывает!
|
Тут можна посперечатись про слово "хорошая", в мене знайомий інструктор купив на Буку маску за 280грн, і успішно кожен день давав її в прокат 5 грн за годину , через два тиждні вона почала приносити дохід, стан практично не змінився :wink:
|
|
|
08.04.2010, 21:25
|
#336 (посилання)
|
Всегда здесь.
Снаряга: Salomon Q90
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
Тут можна посперечатись про слово "хорошая", в мене знайомий інструктор купив на Буку маску за 280грн, і успішно кожен день давав її в прокат 5 грн за годину , через два тиждні вона почала приносити дохід, стан практично не змінився :wink:
|
Если для проката то можно, главное что б она выполняла свои функции отлично. Мой знакомый в этом году тоже купил себе в Бук недорогую, так плевался всю каталку, как оденет так и запотевает.
Я в своей Carrera откатал 3 сезона, а она как новая и работает на 100%!
|
|
|
09.04.2010, 09:42
|
#337 (посилання)
|
Ридонли
|
до Андрей12
А як вгадати, щоб не запотівала? Тільки по ціні?
А ще я бачив маски із змінним склом - для сонячного дня і так. Якщо не зраджує пам'ять - зенітовскі.
Є сенс?
|
|
|
09.04.2010, 09:51
|
#338 (посилання)
|
Володар Грабовця
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Цитата:
Коментар від Танаic
до Андрей12
А як вгадати, щоб не запотівала? Тільки по ціні?
А ще я бачив маски із змінним склом - для сонячного дня і так. Якщо не зраджує пам'ять - зенітовскі.
Є сенс?
|
Потрібно брати маску з двійною лінзою, захистом від ультрафіолету 100% filtr UVA, UVB i UVC, система проти запотівання-SYSTEM ANTI FOG. Зараз на розпродажах можна купити хороші маски за досить приємну ціну.:wink:
|
|
|
09.04.2010, 10:10
|
#339 (посилання)
|
АКУЭНА!!!
Снаряга: ARMADA AK JJ, Felt Q520, Suzuki M800 Intruder
|
Очки с поляризацией
Цитата:
Коментар від Bob_Kneissl
Потрібно брати маску з двійною лінзою, захистом від ультрафіолету 100% filtr UVA, UVB i UVC, система проти запотівання-SYSTEM ANTI FOG. Зараз на розпродажах можна купити хороші маски за досить приємну ціну.:wink:
|
И обязательно с поляризацией!!! Поверьте на слово... Дороже на 5%, а эффект - потрясающий!
|
|
|
09.04.2010, 10:21
|
#340 (посилання)
|
Ридонли
|
До
Bob_Kneissl
klepakoff
Дякую. Коротко, конструктивно, професійно - повага.
Я так зрозумів, що змінні лінзи - нема сенсу? Я так собі думаю - поставиш одні - а тут погода друга? С собою таскати? Тоді ще останеться взяти саперну лопатку і домкрат
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 43 (73%) | 16 (27%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 90 | 292 | 90 (73%) | 33 (27%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 94 | 3719 | 11576 | 2329 (62%) | 1372 (37%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|