Можливо комусь цей маленький звіт доможе з вибором правильної дошки
Снаряд: Elan Vertigo
Ріст: 162 см
Радіус: 880см
Рік випуску: 2012/2013
Ну от, поки маю два місяці постільного режиму вирішив намазякати коротенький звіт про отриманні емоції від Vertigo.
Перше враження - це те, що борд не терпить лінивого перекантування і халтури….йому більше до вподоби агресивне і чітке катання. Так, дошка скажена, агресивна і з характером, але якщо її приручити – тоді вона буде надійним другом
! І тут я зрозумів, що ми зійшлись характерами
Тест І. Австрія, пухляк – багато пухлячка!
На глибокому снігу дошка прекрасно «плаває» і на ній хочеться набирати швидкість, навіть ні, потрібно катати на «безбашенних» ходах і чим швидше тим чемнішою і стабільнішою вона стає, і тоді настає такий момент, що здається неначе вона перекантовується лише силою думки! Щодо катання в лісі рідкому навіть, на черепашачій швидкості, вона пливе по тій лінії, якій Ви хочете. АЛЕ…АЛЕ можливо із-за мого малого досвіду
або доволі не малої ваги дошки, в густому лісі реально важко перекидувати хвіст в сторони для перекантування в стрибку.
Тест ІІ. Підготовлені траси.
На вельветових трасах, особисто я великого задоволення від катання не отримую, але що стосується самої Вертіги ,то і тут інженери Елану добряче потрудилися
І таки знову хочеться валити на швидкості, канти тримають суперськи, вистріл гембера у вершині радіуса 8,8 метрової дуги дає хорошого прискорення на виході. Я не карвер, тільки вчусь, але таке відчуття , що на підготовлених схилах, борд стає слаломним монстром і це круто!
Тест ІІІ. Пилипець, Гемба, розковбас, горби і лід.(повний хрірайд)
В такій передряці в силу вступає жорсткість дошки яка є 8 із 10 і це вселяє довіру, а ще на пару з Waveflex технологією та скользяком WARP 8 NANO катання по горбах, замерзлій корці і решти твердого снігу відчуття, як на крейсері криголамі тільки швидше і веселіше!
Технологія Waveflex
- дозволяє забезпечити сноуборду низьку поздовжню жорсткість, що дуже важливо в закладанні гарних дуг, і високу торсіонну для максимальної чіпкості кантів.
P. S. - я закохався