Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Après Ski (https://extreme.com.ua/forum/107-apr-s-ski/)
-   -   Карний розшук (https://extreme.com.ua/forum/apr-s-ski/2936-karnii-rozshuk.html)

Sheridan 22.03.2009 20:36

Карний розшук
 
Первые ласточки в наших рядах. Сегодня ночью Sanches и Griig остались без своих лыж. Братья, мы выражаем свои соболезнования и я, от имени Элан Украина, обещаю Вам самые лучшие скидки на лыжи следующего сезона. Если Вы определитесь, конечно.

Итак, сказать, что наши пацаны лоханулись, оставив во дворе дома в Микулычине свои лыжи, встёгнутые в закрытый багажник-ножницы - нельзя. Ворота были закрыты на ночь. Но это не остановило гостей, сломавших замки и утащивших две из четырёх пар лыж. Оставили две попроще, а забрали:

Salomon Equipe 3V 165 cm

http://www.sportcatalog.ru/i/product...pe3vrace-0.jpg

Elan Magfire 12 176 cm

http://sportacademia.ru/upload/iblock/4b1/BIGvX8eDb.jpg

Честно скажу, лыжки не часто встречающиеся. Поэтому просьба ко всем снегоскользящим... Мало ли, встретитесь где-нибудь с добросовестным или недобросовестным приобретателем. Возьмите его на характер, может и повезёт :)

Тема открыта для подобных комментов. Ну и будьте начеку - своих друзей (лыжи) бросать не стоит. Ни ночью, ни возле "Бугилей" :)

Albertowych 22.03.2009 20:48

адресу хати в студію пліз, або в лічку.

Sheridan 22.03.2009 20:54

Зоряни Ночи. Но это не сильно влияет на риски. Менты были, говорят, такое сплошь и рядом. Во всех сёлах рядом с Буком и в самом Буке.

Sanches 23.03.2009 02:52

Друзья! Поверьте очень жаль лыжи..... :cry:
Не допускайте тех ошибок, которые допустили мы.... Лыжи это святое!!! :good:
Знал бы раньше, положил бы под подушку! :punish:
Elan, огромное спасибо!!! :angel:

Wakerunner 23.03.2009 10:42

Мои соболезнования! Так же обещаю лучшую скудку хозяину украденных Salomon-ов.
2 Sanches: Если что, можешь обращаться в личку!

Bob_Kneissl 23.03.2009 16:18

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 22489)
///Честно скажу, лыжки не часто встречающиеся. Поэтому просьба ко всем снегоскользящим... Мало ли, встретитесь где-нибудь с добросовестным или недобросовестным приобретателем. Возьмите его на характер, может и повезёт :)

Тема открыта для подобных комментов. Ну и будьте начеку - своих друзей (лыжи) бросать не стоит. Ни ночью, ни возле "Бугилей" :)

На кожній лижі є номер і рік випуску та інша інформація. Якщо можна виложити інформацію на форумі, то може появитися шанс вилову даних лиж в прокаті або в когось з лижників не тільки на Буковелі, але і в Славському та інших лижних курортах. Чим чорт не жартує?

Salseros 23.03.2009 16:28

Цитата:

Коментар від Bob_Kneissl (Коментар 22536)
На кожній лижі є номер і рік випуску та інша інформація. Якщо можна виложити інформацію на форумі, то може появитися шанс вилову даних лиж в прокаті або в когось з лижників не тільки на Буковелі, але і в Славському та інших лижних курортах. Чим чорт не жартує?

Мысль насчёт номера интересная:good:
Только вряд ли найдётся хоть один, кто его хотя бы видел, не говоря уже о том, чтобы записал в блокнотик...

Bob_Kneissl 23.03.2009 16:43

Цитата:

Коментар від Salseros (Коментар 22539)
Мысль насчёт номера интересная:good:
Только вряд ли найдётся хоть один, кто его хотя бы видел, не говоря уже о том, чтобы записал в блокнотик...

Інформація про лижу знаходиться збоку під кріпленнями. Думаю, що Sanches и Griig володіють такою інформацією.Так як, такі лижі виділяються з натовпу то все може бути....

Sheridan 23.03.2009 16:48

Номера - это выход для карного розшуку. Для себя сделал вывод, что, если и не получится сберечь лыжки, то их нужно клеймить. Хорошо заметным клеймом. И это должна быть не просто наклейка. Выжигатель по дереву отлично подойдёт :)

Wakerunner 23.03.2009 17:23

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 22544)
Выжигатель по дереву отлично подойдёт :)

Да интересная тема... при определенном таланте может получиться даже стильно.

У меня кайт например заклеймён подписью одного из лучших кайтеров мира - Рубена Лентена (неоднократный победитель и призёр этапов мирового кайтового кубка PKRA), сделанной нестираемым маркером на ткани купола. Написано пожелание "RIDE HARD" и его подпись :). Теперь такой кайт и продавать не хочется - буду бить до дыр! :)

Вряд ли нестираемый маркер с лыжами прокатит...

Yurik_7_ 23.03.2009 18:01

Почитав тему і настрій пропав. Знаю також випадок що в наших спортсменок сноубордисток в одному з готелів Паляниці, з коридору вкрали сноуборди і боти, але кому треба були ті боти і сноуборди вони були на жорсткому кріпленні, дівчата поїхали в Яремче заяву пистаи а там почалось зі сторони "міліциї" - а скільки вам років - а де ваш тренер, короче вічна память сорядженню.
Sanches мені Вас шкода, страшно уявити себе на Вашому місці.

Volchica 24.03.2009 09:01

У моих друзей в том году на Буковели 2 пары лыж увели :( ДО этого я лыжи и ботинки вобще с машины не вытаскивала. Теперь я свои лыжи всегда ношу с собой или разъединяю и по одной лыже ставлю в разные места.
Sanches и Griig мои соболезнования :(

Jolie 24.03.2009 10:57

Цитата:

Коментар від Volchica (Коментар 22596)
ДО этого я лыжи и ботинки вобще с машины не вытаскивала. Теперь я свои лыжи всегда ношу с собой или разъединяю и по одной лыже ставлю в разные места.

Якщо лижі хороші і лежать у машині без нагляду, при можливості завбачливому злодієві нічого не вартує розбити вікно і витягнути не тільки спорядження, а й усе цінне з авто. Так крадуть не тільки у нас на гірськолижних курортах (до речі, тиждень чи 2 тижні тому так само 2 машини пограбували на стоянках у самому Буковелі), а у сусідніх Словаччині, Польщі.
Окрім того, такі випадки мають місце і у великих містах - десь 2 місяці тому у однієї знайомої кобіти лижі витягнули прямо з машини у центрі міста (правда, дія відбувалася не у Львові) - розбили вікно і витягнули з машини все. Залишати спорядження у авто - це не вихід.

Роз"єднувати - варіант, але теж не дає 100-процентної гарантії: приміром, ви роз"єднуєте і зчіпляєте попарно свої лижі із лижами свого друга, ростовка приблизно однакова. Злодій, помітивши ваші лижі і переконавшись, що за ними ніхто не дивиться, непомітно підійде і там само непомітно візьме пару лиж, нібито це його. Де гарантія, що злодій буде перед тим як вкрасти, роздивлятися чи це дійсно одна пара чи це пара із різних лиж? Люди ж крадуть по-різному: хтось має намьотаний глаз, хтось краде непродумано, так, наобум, авось повезе і хазяїн не помітить (як от 2 роки тому крали пару нових г/л черевиків на Драгобраті, на форумах про це писали - водій уазика просто "поїхав" з чобітьми і будь здоров, а коли піймали, сказав, що не помітив, що у салоні чоботи).

Ясно одне: крали, крадуть і будуть красти (у Славську, на Буковелі, на Драгобраті, Тисовці і т.п.). Поки є попит на такий вид відпочинку і прогалини у нашій правово-законодавчій системі, доти будуть охочі потайки брати те, що погано лежить. Як на мене, єдиний вихід - це просто не спускати очей із свого спорядження. Пішов у кафе - поставив лижі у коридорі у полі свого бачення (як правило, у 70% усіх кафешок це не забороняється), став у чергу за чаєм - друг стереже лижі (або попросити людей, що знаходяться наданий момент поруч вас). Спасєніє утопающіх - дєло рук самих утопающіх.

А хлопцям співчуття з приводу втраченого спорядження :(.

Wakerunner 24.03.2009 11:04

В Киеве на Протасе возле кафешки нельзя лыжи или борд оставить так как неоднократно были случаи воровства. Но и это не всё, были случаи кражи лыж и бордов оставленных внутри автомашин на стоянке возле Протаса... т.е. со взломом :(

Bob_Kneissl 24.03.2009 11:28

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 22613)
Роз"єднувати - варіант, але теж не дає 100-процентної гарантії: приміром, ви роз"єднуєте і зчіпляєте попарно свої лижі із лижами свого друга, ростовка приблизно однакова. Злодій, помітивши ваші лижі і переконавшись, що за ними ніхто не дивиться, непомітно підійде і там само непомітно візьме пару лиж, нібито це його. Де гарантія, що злодій буде перед тим як вкрасти, роздивлятися чи це дійсно одна пара чи це пара із різних лиж?

Jolie, Таня написала, що потрібно роз"єднувати лижі і ставити в різні місця і злодій не має так багато часу, щоб шукати другу лижу до пари. Можна ще, як варіант - зчіпляти разом лижі двох різних брендів та різної довжини, але як кажуть, що від доброго злодія замок не проблема.


Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:38.