![]() |
Канада Ванкувер 2010
УРААААААААА. !!!!!!!!!!!:Yahoo!::Yahoo!::Yahoo!:
Гора Красія має чим пишатися - дві її дитини, два молоді сноубордисти :boarder: Пеняк Йосип-молодший та Чундак Анна-Марія вибороли олімпійські ліцензії. Величезна робота іх тренерів-батьків увінчалася перемогою...Написати хочеться багато , але НОВИНИ У ЕФІР. ВІТАЄМО.:good::good::good: МИ З ВАМИ !!!! Звідки знаю - сорока смс із Канади принесла. |
P.S. Пеняк на Олимпиаду не попадает, на последних стартах был 40-вым.
Анна-Мари на последнем этапе кубка мира была 17. Браво! Она едет. Нужно было попасть в 30-ку. P.P.S. Плоха в тебе сорока. |
ого. а какие дисциплины в борде то??
|
Moya podruga Bogdana Matsets'ka edet! Zhelayu ey uspehov. Svyazhus' s ney uznayu chto da kak :)
|
Цитата:
Добавлено через 7 минут Цитата:
|
|
Цитата:
Друзі. Якщо серед Ваших друзів є члени олімпійської збірної , пишіть про них. Я думаю, що коли Вони, зайшовши на наш Форум, прочитають про себе спогади своїх друзів, їх побажання добре виступити ,то отримають такого"пеха",що привезуть в Україну купу медалей. Пишіть. Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Пеняк получил лицензию в прошлом сезоне.
В этом нужно было ее подтвердить, не получилось :(. Пожелаем Йосипу удачи в спорте. Без удачи тут никак нельзя :good:. |
Цитата:
26.01.2010 - 19:25 Повернутись У Ванкувері на старт вийдуть наші сноубордисти Продовжують надходити приємні звістки щодо учасників майбутніх зимових Олімпійських ігор, що 12 лютого стартують у Ванкувері. Відповідно до чергового повідомлення Міжнародної федерації лижного спорту, 2 українські спортсмени – Аннамарі Чундак та Йосип Пеняк – отримали право взяти участь у змаганнях зі сноубордингу. З урахуванням змін на даний момент 47 українських спортсменів вибороли право змагатися у 9 з 15 видів спорту. НОК України Нацiональний олiмпiйський комiтет України Видно, при відборі на олімпіаду, Міжнародна федерація лижного спорту користується невідомою нам методологією. |
мои друзья-Олимпийцы только в летних Олимпиадах учавствуют...
Добавлено через 2 минуты а спорить кто получил лицензию, кто нет, ТУТ (на сайте, в Киеве в Украине) по-моему не совсем правильно... им там виднее :) тем более, если ребята уже в Ванкувере :) надо им сейчас пожелать УДАЧИ и болеть,болеть,болеть за них, что бы выступили ДОСТОЙНО!!!! |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:34. |