![]() |
Лижі карвінгові з кріпленням SAFINE – Prestige Tecno Pro
У темі 2 додатків
Лижі карвінгові з кріпленням SAFINE – Prestige Tecno Pro
146 см , 112-72-102 , R-10,9 виготовлено в італії лижі в прекрасному стані, царапини відсутні, канти наточені. Вартість 2450 грн 097 622 622 0 Олександр м. Хмельницький |
дайте ссылку на эти лыжи с их описанием..
|
лижі з їх описом не можливо дати , так як знайти в інтернеті не можу.
опишу у зі своїх слів , у наявності є різна ростовка, техно про, аероспід - покриття проти царапин, хороший радіус - що є для жіночих лиж великою рідкістю з такою ростовкою, без царапин , канти гострі, катали лише місяць , виготовлено в італії. |
чегото не понял.... что есть хороший радиус с такой ростовкой? что в нем эксклюзивного что есть такой редкостью?. и посмотрите на лыжах получше.может найдете их точное название.. а может это итальянский китай????
|
Tecno pro - лыжи сделанные для Intersport,инфу по лыжам можна найти на ихнем сайте
TECNOpro - Современно, технологично, актуально | INTERSPORT - SPORT TO THE PEOPLE Но как бы что к чему понять нереально... ---------- Post added at 09:18 ---------- Previous post was at 09:09 ---------- Кстати, ссылка на лыжку Каталог | INTERSPORT - SPORT TO THE PEOPLE новые они стоят 300эвро и еще:они мне росси сафир женский очень напоминают:unknown: |
дякую за інфо про лижі, в мене їх кілька пар , привіз для любителів чогось оригінального. всі лижі в ідеальному стані. про радіус і т.д. розповів із слів людини яка купила такі лижі своїй жінці і негативних відгуків від нього не отримав.
|
Bonsa ти в лижах як Лєнін в капіталізмі. Техно Про ніколи в Італії не виготовлялись
---------- Post added at 05:41 ---------- Previous post was at 05:38 ---------- Цитата:
І назва моделі Safine до речі |
Цитата:
|
людина не в мене купувала, на буковелі в сезоні 10/11 зустрів людину на підйомнику ,о сь і розпитав, тому що цікавий дизайн, ось те що маю те і продаю, в своїх знання про лижі не підтверджую , що знаю на "5" , але й знаю , що поганий товар не продаю, іначе б не брали люди. я сильно про лижі не розповідаю, я показую , що є у продажі, а людина вибирає.
|
Цитата:
Цитата:
ну, в общем, поржал почти во всех темах, созданных вами. хороших продаж!!!!! :rofl: аффтар, жги ещё))))))))))))) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:45. |