лижі з їх описом не можливо дати , так як знайти в інтернеті не можу.
опишу у зі своїх слів , у наявності є різна ростовка, техно про, аероспід - покриття проти царапин, хороший радіус - що є для жіночих лиж великою рідкістю з такою ростовкою, без царапин , канти гострі, катали лише місяць , виготовлено в італії.
чегото не понял.... что есть хороший радиус с такой ростовкой? что в нем эксклюзивного что есть такой редкостью?. и посмотрите на лыжах получше.может найдете их точное название.. а может это итальянский китай????
дякую за інфо про лижі, в мене їх кілька пар , привіз для любителів чогось оригінального. всі лижі в ідеальному стані. про радіус і т.д. розповів із слів людини яка купила такі лижі своїй жінці і негативних відгуків від нього не отримав.
дякую за інфо про лижі, в мене їх кілька пар , привіз для любителів чогось оригінального. всі лижі в ідеальному стані. про радіус і т.д. розповів із слів людини яка купила такі лижі своїй жінці і негативних відгуків від нього не отримав.
как можно было получить отзывы если люди на них 1000% еще не катались???
людина не в мене купувала, на буковелі в сезоні 10/11 зустрів людину на підйомнику ,о сь і розпитав, тому що цікавий дизайн, ось те що маю те і продаю, в своїх знання про лижі не підтверджую , що знаю на "5" , але й знаю , що поганий товар не продаю, іначе б не брали люди. я сильно про лижі не розповідаю, я показую , що є у продажі, а людина вибирає.