Архив Биржи успешные сделки :) |
Примітки | Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :) |
13.01.2009, 10:07
|
#21 (посилання)
|
тролль
Зараз: поза форумом
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
Це ти до кого? Якщо до мене, то на що тре вестися? на те що Россі найкраща лижка? Так на вкус і цвет как гаваріцца і голуб птіццца
Ну подобаєтся Россі людині, то її особиста справа, Найкраща лижка для початківця? ОК! Це його суб'єктивна думка. Спитає шось про інакші, мона буде говорити і про інакше.
|
Неа Альбертович, ANNDY имел ввиду товарисча покупателя.
|
|
|
13.01.2009, 10:11
|
#22 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
Цитата:
Коментар від vik
Неа Альбертович, ANNDY имел ввиду товарисча покупателя.
|
 Думаю, що просто щира людина. 
|
|
|
13.01.2009, 15:51
|
#23 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: лыжи не мои)))
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
так я і кажу, спочатку купити ПРАВИЛЬНІ боти, а потім під ті боти і стиль каталки підбирати лижку. Я для прикладу (зара всі мене бити будете) катаю на 160 см. при вазі 110кг і рості 179,5см. Як катаю? Глянте у Кашпіровських  І ще К:Фанкарверу, на тому відео, яке Діп виложив, я і ззаду їду і фотіком зьомку проводжу.
|
что значит ПРАВИЛЬНІ боти? в смысле чтоб правильно сидели или фирмы какие есть? 
|
|
|
13.01.2009, 16:04
|
#24 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Цитата:
Коментар від Rossignol79
что значит ПРАВИЛЬНІ боти? в смысле чтоб правильно сидели или фирмы какие есть? 
|
Кекеке...
Читай Горнолыжные ботинки - Горнолыжный Форум
|
|
|
13.01.2009, 16:13
|
#25 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: лыжи не мои)))
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
|
это я уже прочитал... я понял, а подскажите может советом какой ботинок лучше для начинающего например одинаковые по жесткости и другим параметрам ботинки Rossignol ил Dolomite ? (у доломита например есть микрорегулируемые клипсы и переключатель ходьба-катание)...
|
|
|
13.01.2009, 16:16
|
#26 (посилання)
|
тролль
|
в каких комфортнее - те и лучше.
|
|
|
13.01.2009, 16:17
|
#27 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Плохо читал... Сказать могу одно - бери всё, что найдешь жесткости 60-70 и меряй, ходи по магазу, слушай ощущения. Дискомфорта быть не должно, ботинок должен идеально облегать ногу.
Микрорегулировки желательны. Ходьба-катание - забудь. Бесполезная вещь.
|
|
|
13.01.2009, 16:28
|
#28 (посилання)
|
Райдер
Снаряга: Volkl Gotama, Line Prophet,
Magic J, Movement Goliath
|
To Rossignol79:
У разных производителей ботинок разные колодки - то есть нога , например, может быть у одного узкая и высокая , а у другого широкая и низкая ну и т.д. соответственно к любимым лыжам Росси возможно прийдётся купить ботинки Ланж или Саломон только по тому что колодка Росси вам по геометрии ноги не подойдёт. Собсно частенько перед покупкой ботинок и окончательным выбором приходится перемерять 5-10 пар ботинок для сравнения ощущений.
Вариант №2 - это купить ботинки которые полностью функционально и эстетически Вам подходят, взять нужные инструменты и под себя сформировать внешний ботинок (трудоёмко и долго , но я себе такое сделал  )
|
|
|
14.01.2009, 00:55
|
#29 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
Цитата:
Коментар від Rossignol79
а ну тогда всех со старым Новым годом!!! 
Альбертович а Элан лыжи зачотные ?
нашёл модел Маг 2 (для начинающих тоже) 
|
Для початківця я би радив А06. Але краще зайди Интерактивный помощник по выбору лыж | ГОРНЫЕ ЛЫЖИ ELAN і там собі щось вибери.
Чесно кажучі Маг 2 це то саме що Россі 182см 
|
|
|
17.02.2009, 15:11
|
#30 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
 | | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 2 | 2 | 24 (71%) | 1 (50%) | 1 (50%) |
---|
Yesterday | 0 | 0 | 32 | 46 | 24 (71%) | 8 (24%) | 2 (6%) |
---|
Month | 3 | 8 | 1818 | 3492 | 1199 (66%) | 542 (30%) | 77 (4%) |
---|
|
|
|