![]() |
Цитата:
|
|
Цитата:
|
травмоване плече помалу проходить, їду з понеділка покатаю на пару днів
кажуть що там сьогодні просто ПАУДер ... |
Цитата:
Я сьогодні, як остатній ломяра :oops: на улюбленій 5Ф злетів практично напряму, боявся загрузити носочки (для повороту), щоб не зарити в тому вязкому і мокрому "паудері" :cry: По другі, класикою вниз катнув, там де свіжака було 10-20см, і на пятій зверху по краю 40-60, і мене рознесло :(. Добре що попереду нікого не було, бо прийшлось би в ліс вилітати. |
Цитата:
Особливо на 12 і 16. |
Пепортаж з місця події.
Наш власний спец.кор А888 нарочними передав наступну інформацію. Зранку МІНУС 17 градусів!!!!!!, всі схили до 14:37 тримались на тверду 5!!!!!, зустріч форумчан у кількості неможливій до підрахунку відбулась!!!!!, і була відзначена спільними покатушками та обміном вражень і досівідом :punish:. Причому віддаючи свій досвід той хто його віддавав, аніскілічки не втрачав :good: а навпаки, на взаєм отримував купу гарних емоційних вражень:Yahoo!:. ПС :cry: шкода що я підписався на поїздку пятн-суб, неділя була таки краща. |
Був на Буковелі перший раз21-22.03.09р:dance4:. Попробував в першу чергу 5 G-5F...полёт нормальний!:dance4: Потім перейшов на 2 R...може бути, 1 R...може бути, короткими бросками перейшов на 11С та 11В...суппер, 16 D та 16С прросто бомба:Yahoo!::Yahoo!::Yahoo!:. Покатушки вдалися на славу!!!:pleasantry: Albertowych, до вас є одне питання, а де і коли збираються форумчане, хотів би теж приєднатися до всіх не тільки на форумі?:pleasantry: :beer:
|
Цитата:
|
Дякую!!!:beer:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:03. |