![]() |
Цитата:
|
А хто з форумчан в понеділок буде(16,03)? Я би з радістю зустрівся, їду на один деньок.
|
Говорил сегодня с Витей (Альбертовичем) Снега навалило валом, но он тяжёлый (ломам выходной) , но на кантах в удовольствие, до самого подъёмника. Надеялся встретится как с молодыми, так и "зелёными" форумчанами.
|
Вони там катають, а ми за них радієм, но скоро і ми покатаєм:dance4:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
[QUOTE=A888;21584]Кстати, самый оптимальный вариант вложения денег. Постройка на Одесских склонах, с имеющимся перепадом высот(до 80м). Искуственного горнолыжного спуска, как в Дубаи. С пляжа одел прокатный комбез, боты, лыжи, и на подъёмник. Вспомните мои слова, лет через 15-20 это будет. С горки прямо в море.:friends:[/QUOTE Андрей я уе выкладывал етот вариант дае беседовал с строителями место есть но прект висит пока с учотом кри3иса ***В Полтаве появится крытый горнолыжный комплекс - Adrenaline.in.uaдесь
|
[QUOTE=Alexxey;21602]
Цитата:
|
давайте краще на Буковелі море ЗАМУТИМО. Там вже є маленьке озерце - трішки розширити, посолити, влити трохи какашок і назвати "Одеське море". і запускати в нього ломів з розгону на прямих лижах з приземленням на живіт. Карпати і так вже раз були морським дном, їм це не впервой.
пі:сі:панове Одесити, не ображайтесь, але маю панічний страх перед морем в Одесі(і не тільки, Ялта, Севастополь і Коктебель туди ж) - дуже вже воно брудне було в час мого останнього проїзду. знаю, що то не зовсім ваша вина, а відпочиваючих, але це просто пц. відтоді кохаюся в диких незайманих узбережжях Чорного моря. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:49. |