![]() |
Цитата:
|
2 Albertowych,
добре будемо на ти, тим більше, що я сам не дуже полюбляю офіціоз. Особисті враження такі: 1. їздити в мене виходить (інструктор сказав, щоб я просто брав і їздив) 2. нажаль єдиного чого поки що не хватає (зараз спробую сформулювати) отого кайфу мабудь від спуску на лижах ((((, можливо я просто не розумію цього 3. природа дуже сподобалась 4. ціни не досить сподобались отакі враження мабуть такі самі як і у всіх. Дружині і друзям дуже сподобалось!! Дружина дуже підняла рівень катання. Я остаточно ще не вирішив чи буду я таки кататися чи ні, але принаймні мені дуже приємно отримати нових знайомих тут. Всім ще раз дякую!!! |
Кстати у кого какие прогнозы, что с снегом на Буковеле будет твориться??
Сколько еще он будет? |
Цитата:
|
Цитата:
Кайф в тому що ти МОЖЕШ керувати процесом спускання ТАК як тобі хочется. Скерувати снаряд лижеборд в потрібному керунку, отримати віддачу від снаряда. Ну і найбільший кайф - зняти боти.:good: |
Цитата:
|
Цитата:
Буду сподіватися що все вийде і мені сподобається!!! Щиро вдячний за поради і терпіння з яким ви мене вислуховували і мабуть ще будуте :D Доречі я і дружина дуже полубляємо Львів, так що після посту православного думаю зустрінемося у славетному місті Лева!!! |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
ПС Якщо поріг на капєйку не приварят поїду на п'ятірці. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:30. |