Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2009 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/1056-bukovel-sezon-2009-a.html)

Зёбра 11.03.2009 14:01

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 21003)
Так я ітак похудамши. Краще треба на жорсткішу лижку переходити. МФ10 мене витримав, думаю що Ресовий SLX також не зламаю. На Россі ставати більше не буду. :oops: не хочу бігати міняти найкращі лижі після поломки на такіж найкращі які все одно прогнутся.

Альбертович, дружище, не ведись! А то нагрянет беда, вроде моей...на склон не поевши не будет смысла выходить, а в ветренную погоду только с грузом в карманах катать прийдёться:D

paganec 11.03.2009 15:00

2 Albertowych,
добре будемо на ти, тим більше, що я сам не дуже полюбляю офіціоз.
Особисті враження такі:
1. їздити в мене виходить (інструктор сказав, щоб я просто брав і їздив)
2. нажаль єдиного чого поки що не хватає (зараз спробую сформулювати) отого кайфу мабудь від спуску на лижах ((((, можливо я просто не розумію цього
3. природа дуже сподобалась
4. ціни не досить сподобались

отакі враження мабуть такі самі як і у всіх. Дружині і друзям дуже сподобалось!!
Дружина дуже підняла рівень катання.
Я остаточно ще не вирішив чи буду я таки кататися чи ні, але принаймні мені дуже приємно отримати нових знайомих тут.
Всім ще раз дякую!!!

paganec 11.03.2009 15:07

Кстати у кого какие прогнозы, что с снегом на Буковеле будет твориться??
Сколько еще он будет?

Gorg 11.03.2009 16:36

Цитата:

Коментар від paganec (Коментар 21073)
Кстати у кого какие прогнозы, что с снегом на Буковеле будет твориться??
Сколько еще он будет?

Судя по прогнозам следующая неделя для каталки должна быть отменной, на что я очень надеюсь. Еду на Бук в субботу на недельку. Едем на машине вдвоем, так что если есть желание, можешь присоединиться, компанией все-таки дешевле и веселй :wink:

Albertowych 11.03.2009 17:13

Цитата:

Коментар від paganec (Коментар 21071)
....
2. нажаль єдиного чого поки що не хватає (зараз спробую сформулювати) отого кайфу мабудь від спуску на лижах ((((, можливо я просто не розумію цього
.........

кайф не в спуску а в процесі.
Кайф в тому що ти МОЖЕШ керувати процесом спускання ТАК як тобі хочется. Скерувати снаряд лижеборд в потрібному керунку, отримати віддачу від снаряда. Ну і найбільший кайф - зняти боти.:good:

paganec 11.03.2009 18:00

Цитата:

Коментар від Gorg (Коментар 21087)
Судя по прогнозам следующая неделя для каталки должна быть отменной, на что я очень надеюсь. Еду на Бук в субботу на недельку. Едем на машине вдвоем, так что если есть желание, можешь присоединиться, компанией все-таки дешевле и веселй :wink:

Огромное спасибо но к сожалению работа!

paganec 11.03.2009 18:02

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 21097)
кайф не в спуску а в процесі.
Кайф в тому що ти МОЖЕШ керувати процесом спускання ТАК як тобі хочется. Скерувати снаряд лижеборд в потрібному керунку, отримати віддачу від снаряда. Ну і найбільший кайф - зняти боти.:good:

Дякую!!!Спробую "зайти з цього боку".
Буду сподіватися що все вийде і мені сподобається!!!
Щиро вдячний за поради і терпіння з яким ви мене вислуховували і мабуть ще будуте :D
Доречі я і дружина дуже полубляємо Львів, так що після посту православного думаю зустрінемося у славетному місті Лева!!!

Albertowych 11.03.2009 18:03

Цитата:

Коментар від paganec (Коментар 21110)
Огромное спасибо но к сожалению работа!

Якщо робота заважає каталці в горах, треба міняти ....

igrus 11.03.2009 18:06

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 21112)
Якщо робота заважає каталці в горах, треба міняти ....

пятница 13 скоро ;-) ты как?

Albertowych 11.03.2009 19:20

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 21113)
пятница 13 скоро ;-) ты как?

загружаю снарягю в капєйку в четвер 12 зранку, ввечір перевіряю, і в пятницю з зарядженим фотіком, улюбленими Доломітами і прокатним саломонкамив в майже новій червоній куртці, з свіжим шлємаком у фулярі, (права зашию в труси ще сьогодні), маску шурупами прикручу до шлємака - ВИЇЗЖАЮ в 13:13.
ПС Якщо поріг на капєйку не приварят поїду на п'ятірці.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:30.