![]() |
Буковель скипассы 2013
У темі 1 додатків
Для наших жайворонків ранкова акція буде діяти і в зимовому сезоні 2012-2013.
Але відтепер - на ще кращих умовах! Придбайте до 08:59 абонемент на катання чи спорядження та отримайте суттєву знижку: у будні (понеділок - четвер) 40% у вихідні (п’ятниця-неділя) та в період «Святковий» 20% Таблица цен в аттаче. |
"Разовые" киспасы так и не появились ( констатирую ).
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
ПС. Поки писав весь пост, то вже інформацію таку саму написав narayan.:good: Нічого. "Повторение - мать учения". Цитата:
Взагалі по всім акціям інформація на оф.сайті Буковеля з'являлася оперативно. Навіть про продовження весняної акції на 2 тижні оперативно було інформовано. |
Буковель...знакомое название. Где это, если стоять лицом к Гембе?
|
Цитата:
|
Цитата:
Нет так нет. Хотя маркетинговая политика "ГЛ курорта №1" иногда удивляет. Естественно я не обладаю всей той информацией, которой обладают маркетологи бука. Разовые скипасы это ведь своего рода долговременная коммуникация с пользователем, а это догого стоит. |
Акція хороша, в будні дні можна заощадити 134 грн., а це практично вартість проживання в "часному" секторі, думаю багато лижників скористається нею.
Але є ще один +, наскільки я пам'ятаю ціна за день каталки в сезоні 11/12 була також 336грн. Думаю що Буковель один з небагатьох г.к. що не буде підіймати ціни на цьогорічний сезон |
Казалось бы, если цены в течение крайних 5 лет регулярно повышались, то, действительно, можно было бы и остановиться, но нет. В прошлом сезоне цена за 1 день каталки колебалась в пределах 287-336 грн в зависимости от дня недели, средняя стоимость была 311,5 грн, сейчас 336 грн. Т.о. средняя стоимость выросла на 10%, а "в будни" - на 15%. Понятно откуда взялась возможность увеличить скидку на "Ранкову". Выводы каждый сделает сам.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:56. |