![]() |
Цитата:
Разве нельзя своих детей\друзей учить на других курортах? ------ Не являюсь агентом Буковеля. Честно ;) |
та же бляха-муха, склоны хорошие, много, разные и ухоженные, планировка разумная, канатки супер, цены соразмерные, туалеты чистые и теплые, даже дорога гут! Из двух традиционных "российских бед" одна осталась. Рад бы ее не замечать, дык она же не молчит, наоборот, себя выпячивает! В карман лезет, отдыхать мешает, даже к снаряге жадные рученки протягивает!
|
А-а-аа..*многозначительно* Вон оно что! Ну, дык, тогда извольте выполнять требования :)
Как по мне, то ничего криминогенного в этих правилах не вижу, попытка немного упорядочить. И сравнения с Европой, как по мне, не совсем корректные. У них нельзя - это нельзя, а у нас раз нельзя - значит можно. Конкретно по Буковелю,чего только стоит эпопея с VIP скипасами. |
Цитата:
Если нет, то конечно :) |
поднять рентабельность школы такими спообами))) ню-ню!!! любое решение (блокировка, анулирование ски паса) может быть оспорено! и чем больше будет таких ситуаций, тем меньше идиотских нововедений будут падать на наши плечи!
|
Хотів їхати в грудні на бук з дівчиною, яка ще ніколи не стояла на лижах, поставити і навчити плуг на 7 трасі...тепер не знаю шо робити, а як домахаються і настрій спортять? А я тіп нєрвний із загостреним почуттям справедливості..хіба день пропаде....лижі мають приносити радість і свободу..так щоб не хотілось покидати цей день і час...а їм тільки гроші, гроші, гроші....ех, куди ж цей світ котиться((((((
Додано через 12 хвилин Я ше ту подумав, я тут недавно, але так понімаю форум крутий, уважаємий, може якусь петицію з підписами форумчан проти тої фігні і буку в конакти, нє???? Може би зо 1000 штук назбирали...тема актуальна для багатьох, розголосити, розкричатися, почують - ніде не дінуться, та й агентів як ви кажете тут повно, шо дивляться за настроєм громади... |
Wolf,
в мого колеги ситуація аналогічна, але поки що настроєні попробувати попитати того оф. дозволу. І то буде в ближню суботу... Правда ньюанс - дівчина - то поки ше не дружина :-). Якщо попробують, то саме швидше тут хтось відпишеться відносно дозволу того діла.. пс. я троха флейм на буковорумі підтримав на цю тему - див. Нові правила навчання родичів і друзів... (Сторінка 2) — Катання — Буковель - Форум пост 29, 31. Але можна переглянути і всю гілку.. |
Дуже цікаво, як воно буде на ділі, можливо весь процес зупинять та й всі про це забудуть. Або будуть реально палити тільки сірих інструкторів, які знаходяться в Буці постійно, а людей які декілька раз засвітились за навчанням своїх друзів/знайових/родичів чіпати не будуть.
|
Свой в доску, от кажу ж, що дуже ймовірно, що після суботи на ту тему трохи відпишуся...
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:44. |