Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2013 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/10862-bukovel-sezon-2013-a.html)

ig0r2009 05.12.2012 16:34

Цитата:

Коментар від Свой в доску (Коментар 183862)
На гірськолижних курортах закордоном дійсно немає таких правил. А ви знаєте чому? Справа в тому, що жоден європеєць або американець не візьметься вчити чужу людину (не родича), тому що він буде нести юридичну відповідальність, а в випадку настання певних трагічних обставин не тільки цивільну, а й кримінальну.

Тому, створення таких умов повністю відповідає порядку, звичаям та менталітету наших людей і я впевнений, що таким чином будуть створені більш безпечніші умови катання для всіх нас, учнів та вчителів.

ага а за вбиті і переповнені траси буковеля хто має нести відповідальність?
всі чудово розуміють що даний маразм( надіюсь його не приймуть офіційно) має лише на меті наповнити чиюсь кишеню а про безпеку в даному випадку думають в останню чергу

vcter 05.12.2012 16:37

Свой в доску - Вы правы в плане обучения чужого человека, а что Вы скажите за обучение например дочери или сына? Я и так несу за него ответственность, так что мне мешает обучать своего ребенка, если я и так несу за него ответственность?

Свой в доску 05.12.2012 16:41

Цитата:

Коментар від ig0r2009 (Коментар 183869)
ага а за вбиті і переповнені траси буковеля хто має нести відповідальність?
всі чудово розуміють що даний маразм( надіюсь його не приймуть офіційно) має лише на меті наповнити чиюсь кишеню а про безпеку в даному випадку думають в останню чергу

Про кишені повністю згоден, це прискорить їх заповнення. Але маразмом і дебілізмом називати такі рішення некоректно. Створіть курорт такого рівня та вводіть свої правила.

Добавлено через 1 минуту

Цитата:

Коментар від vcter (Коментар 183871)
Свой в доску - Вы правы в плане обучения чужого человека, а что Вы скажите за обучение например дочери или сына? Я и так несу за него ответственность, так что мне мешает обучать своего ребенка, если я и так несу за него ответственность?

Взимку 2012-2013 р. ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ проводити навчання своїх рідних!
Проводити заняття з навчання катанню на гірських лижах та сноуборді дозволяється:

• інструкторам гірськолижної та сноуборд школи “Буковель”,

• інструкторам інших гірськолижних шкіл, які є партнерами курорту та отримали письмовий дозвіл на проведення занять,

• людям, які навчають своїх близьких родичів (дітей, дружину, чоловіка, батька, матір, рідного брата або сестру) та отримали дозвіл на навчання.

Дозвіл для навчання родичів - формальна умова.

vcter 05.12.2012 16:46

Формальна умова....
Сомневаюсь я.

ig0r2009 05.12.2012 16:52

і ще на рахунок інструкторів...
якого рівня інструктор буде працювати за 20 грн в годину??

Lom 05.12.2012 17:06

Свой в доску, можно подробнее, какую ответственность за клиента несет штатный инструктор? В чем она состоит? Где с этим можно ознакомится? Страховка, прочие нормативные документы?

Свой в доску 05.12.2012 17:16

Цитата:

Коментар від Lom (Коментар 183886)
Свой в доску, можно подробнее, какую ответственность за клиента несет штатный инструктор? В чем она состоит? Где с этим можно ознакомится? Страховка, прочие нормативные документы?

На рахунок страхування свого здоров'я та життя ви повинні самі про це подумати. Стосовно відповідальності, надання послуг школою є публічною офертою, потрібно знайти публічний договір, навіть якщо його нема або в ньому не передбачена відповідальність застосовуються загальні правила щодо відшкодування шкоди і т.д.

До речі про АМК - повна несунітниця.

Skyclub 05.12.2012 17:22

Цитата:

я впевнений, що таким чином будуть створені більш безпечніші умови катання для всіх нас, учнів та вчителів.

А я уверен, что единственная цель этого "документа"-охрана денег.
Но никакой активности в ловле ломов, про идейных ломов вообще молчу.
Ответственности там и так никто не несет, даже наоборот-инструктор покалечил девушку-въехал в нее-и инструктора "прикрыли", писал об этом в прошлом сезоне...

Свой в доску, Киев?
Не верю:pardon:
Можно скан паспорта с пропиской?:oops:
Почему не написать честно, есть же варианты:
буковельщик
агент Буковеля
засланный казачок
посланник Буковеля
roony-есть такой персонаж на сайте Бука, его стиль:wink:

Есть столько других способов сделать наше катание безопаснее:oops:

Grisha 05.12.2012 17:25

Цитата:

Справа в тому, що жоден європеєць або американець не візьметься вчити чужу людину (не родича), тому що він буде нести юридичну відповідальність, а в випадку настання певних трагічних обставин не тільки цивільну, а й кримінальну.

какой бред, зачем вы такое придумываете и людям говорите?

и западные европейцы и американцы аж бегом учат и друзей и знакомых, когда у них возникает такое желание
причем не только катанию на лыжах, но и таким развлечениям, которыми не каждый украинец и рискнет заниматься...

я, например, при катании с сыном, намерен игнорировать эту буковельскую чушь, нигде оформляться не собираюсь

Свой в доску 05.12.2012 17:34

Цитата:

Коментар від Grisha (Коментар 183892)
какой бред, зачем вы такое придумываете и людям говорите?

и западные европейцы и американцы аж бегом учат и друзей и знакомых, когда у них возникает такое желание
причем не только катанию на лыжах, но и таким развлечениям, которыми не каждый украинец и рискнет заниматься...

я, например, при катании с сыном, намерен игнорировать эту буковельскую чушь, нигде оформляться не собираюсь

Слушайте, я жил за границей и побывал почти во всех странах Европы и в штатах. Поэтому ненадо мне тут рассказывать...

Добавлено через 2 минуты

Time-out

Добавлено через 1 минуту

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 183891)
А я уверен, что единственная цель этого "документа"-охрана денег.
Но никакой активности в ловле ломов, про идейных ломов вообще молчу.
Ответственности там и так никто не несет, даже наоборот-инструктор покалечил девушку-въехал в нее-и инструктора "прикрыли", писал об этом в прошлом сезоне...

Свой в доску, Киев?
Не верю:pardon:
Можно скан паспорта с пропиской?:oops:
Почему не написать честно, есть же варианты:
буковельщик
агент Буковеля
засланный казачок
посланник Буковеля
roony-есть такой персонаж на сайте Бука, его стиль:wink:

Есть столько других способов сделать наше катание безопаснее:oops:

А можно помощь зала?:D
:crazy:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:02.