Як трохи писав раніше, мій колега планував вчора свою колєжанку ставити на лижі якраз на 8 число. Навіть заявку через сайт школи зробив, здається в четвер. Ніякого підтвердження на мило не прийшло...
8 числа по приїзду вирішили, що нема натхнення іти в ту школу реєструватися. Пішли на схил. Почав (колега) ставити школярку на лижі, ніхто процесом не цікавився і ніц не запитував, хоча то дійство іноді проходило за пару метрів від скупчень інструкторів. Правда, мій колега теж не дуже схожий на "сірого" інструктора... Возився він з нею цілий день.. Я його підміняв десь на годину, бо хлопака теж трохи хотів покатати, ну в мене напевно на сіряка схожість дещо вища, але елементи різниці теж присутні :-). Теж ніхто з буковельчан інтересу до того процесу не проявляв..
Школярка на кінець дня досить непогано поїхала, як для першоденки - впевнений плуг + одиночний майже різаний поворот.. Стійка майже правильна, принаймні відсутність елементів пози встаючої з унітазу, явних х-колін теж ніби вдалося уникнути.. Школярка каже , шо довольна, аки слон...
На схилах інструкторів троха було, клієнтури їх теж. Інструктори спостерігалися різні - як цілком нормальні до відверто ніяких. Піплу в легандарних манішках не спостерігалося.
|