Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2013 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/10862-bukovel-sezon-2013-a.html)

Инструктор 09.12.2012 11:23

Цитата:

Коментар від mapaha21 (Коментар 184714)
А на европейских горнолыжных курортах такие правила тоже применяют?

На европейских курортах, такого нет. И та же школа Буковеля может провести там занятия. Зайдите в раздел Украинские горнолыжные школы и посмотрите сколько там предложений, об обучении с выездом в Европу. Про службу безопасности школы, это вообще нонсенс. Видно один человек который создал эту службу безопасности, боится за свою шкуру, или у него мания величия. Своя, личная служба безопасности.

P.S Почему приняты такие жесткие меры на буковеле, все просто. Если туда зайдут другие школы, то школа буковеля обанкротится ИМХО.

Ihor 09.12.2012 13:18

Як трохи писав раніше, мій колега планував вчора свою колєжанку ставити на лижі якраз на 8 число. Навіть заявку через сайт школи зробив, здається в четвер. Ніякого підтвердження на мило не прийшло...
8 числа по приїзду вирішили, що нема натхнення іти в ту школу реєструватися. Пішли на схил. Почав (колега) ставити школярку на лижі, ніхто процесом не цікавився і ніц не запитував, хоча то дійство іноді проходило за пару метрів від скупчень інструкторів. Правда, мій колега теж не дуже схожий на "сірого" інструктора... Возився він з нею цілий день.. Я його підміняв десь на годину, бо хлопака теж трохи хотів покатати, ну в мене напевно на сіряка схожість дещо вища, але елементи різниці теж присутні :-). Теж ніхто з буковельчан інтересу до того процесу не проявляв..

Школярка на кінець дня досить непогано поїхала, як для першоденки - впевнений плуг + одиночний майже різаний поворот.. Стійка майже правильна, принаймні відсутність елементів пози встаючої з унітазу, явних х-колін теж ніби вдалося уникнути.. Школярка каже , шо довольна, аки слон...
На схилах інструкторів троха було, клієнтури їх теж. Інструктори спостерігалися різні - як цілком нормальні до відверто ніяких. Піплу в легандарних манішках не спостерігалося.

Skyclub 09.12.2012 15:20

Просто люди в черном еще не вышли на работу:pleasantry:

Вообще загадка-набирают людей с улицы "ассистентами" инструктора-значит инструкторов не хватает, тогда зачем такая боязнь, что кто-то кого-то подучит мимо кассы:unknown:

mapaha21 09.12.2012 16:34

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 184862)
Вообще загадка-набирают людей с улицы "ассистентами" инструктора-значит инструкторов не хватает, тогда зачем такая боязнь, что кто-то кого-то подучит мимо кассы

Так ведь никто учеников не уводит из под кассы, а если люди учатся у других, то пускай бы искали причину своих недостатков.

Ыгорёшка 09.12.2012 21:38

Эт, что получается, если я своего друга буду учить ставать на доску, то у меня у самого могут борд отнять?

Wolf 09.12.2012 22:17

Якщо будеш в червоній маніжці - борд не віднімуть...
хоча всяке може бути...:crazy:

Инструктор 09.12.2012 22:23

Есть идея. Посмотреть какие манишки будет выдавать буковель и сделать себе такую на стороне.:)

mapaha21 09.12.2012 22:45

Цитата:

Коментар від Lom (Коментар 184097)
А если взять и учинить типа флеш-моб

Мне кажется неплохая идея если ещё и привлечь СМИ.

n0name 10.12.2012 13:54

Может кто подскажет во сколько начинают ездить маршрутки с Ивано-Франковска на Буковель(Ясыня)
Спасибо!

jurabike 10.12.2012 14:03

2 всі обіжені на буковель :
куплю скі-паси на рази

2 дуже обіжені і озлоблені :
куплю скі-паси дешево

пи.си. дітям треба )

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:27.