jurabike |
10.12.2012 14:40 |
ну і поки народ мусолить недоліки школи чи курорту відпишусь за неділю. Після святкування відкриття не мав сили вийти на схил в 8.30. Але це було на добре. Тому що канатчики почали готовити викоти з підйомника і полили їх водою. Не знаю для чого , може щоб на льод сніг ловись добре , або щоінше. Але всі хто сходив з крісла просто валились з ніг. Кажуть що потім скі-пасами та патичками зчищали лід з скользячки. Десь біля 9-ї проснувсь , випив ка кави , виглянув в вікно і побачив свіжак. Сніг сипав всю ніч - нападало. Дехто на інших форумах пише що було того свіжака усі 30 см , але я думаю що молодь просто любить приписати. Ну типу розмір має значення. Було конкретних 15 см пухляска. Це , звичайно, не канадські 1-2 м, але також не лід. На двійці по-під ліс було прекрасно, чайники туди не суваються , унітазні гонщегі також зневажливо ігнорують тотой керунок. То що треба ... Не встиг я раз там зїхати як побачив зграю конкурентів. Усі на широких-прешироких нартах, з ранцями, в яскравих убьорах. Ну , думаю, треба гнати їх з мого поля. Йду , думаю, скажу шо тут не можна вчити один одного. І лиш хотів то їм мовити як вони ,відоу, злякавшись гайнули долів. І так гайнули , що чисто попортили мій пухляк. Я кинувсь за ними. Доганяючи одного лижника, я почав його пізнавати по стилю катання. Таким стилем катає лише Ленка , таки догнав , привітавсь. Побачив шо там Джуні , Рио, ну всі свої і не став їх проганяти . А чи мені жєль того поля ? Ше нападе. Ну й катати разом було весело. Пробував навіть на першій лісом але природнього снігу ще мало, рано туди. Потім підїхали Катеринка та Іван, попили разом чайку. Ще один спуск і відчув що ноги не тримають. Ну чисто загубив фізуху за літо, не присідав...
Але якось навіть не вирілось, що лише другий день сезону , а краї трас вже просто казкові.
Всім хорошого сезону .
|