![]() |
Цитата:
|
Зі Львова на Буковель відмінили всі рейси. Навіть наш орендований 18місний бусік не поїде :(
Та й у самому Львові просто (_|_) |
вітер стих, хуртовина закінчилась, просто сипле . Добре сипле .
|
Підкажіть чи реально завтра з ранку з Франківська дістатись до Буковеля. Дуже багато шуму що всі дороги замело і перекриті МНС та ДАЇ.
|
хз, я сьогодні повз як равлик . 20-40 км\год
|
Добавило снега прилично.(Веб камеры)
Кто доедет, катнет эти дни нехило, да и людей будет немного,многие не рискнут. Всем кто в Буке желаю хорошей погоды. |
В Калуші випало за добу 40+ см. снігу, місцями перемети до 1 метра! Я в шоці, стільки снігу за день я ще не бачив, їхати кудись в таку погоду я б не став. Мені навіть на вулицю без біпера страшно вийти, :scared:.
|
Вчера весь день сыпало вроде как 30 см до утра получилось. Мы с понед по вчера с Баркасом и Келлисом трошки повышивали продуктивно и с пользой для каждого , поснимали ролики. За выходные разберемся и в кашпировских повыкладываем. Они еще остались. Ночью со вчера на сегодня разбился наш автобус - только что по СТБ показывали, белая Сетра. Вместо 7 час приехали в 15-30:cry: Экстрим в полночь - прикольно:good: Вчера с обеда кататься карвом было неможливо - токо по классике, ото фрирайдерам раздолье. Вот бы мои старые Эланы 2,05 под рукой оказались:crazy::beer:
|
если кто будет ехать на буклвель на это воскресенье и вам не будет хватать человка, присоединюсь ;)
|
ног.net :)))
буковель сегодня частично забил на ратраки, и очень порадовал нас с А888 (ему рекомендовал текстовые Квесты 108):))) первый спуск на 2-ке - ужас в глазах у всех отдыхающих... главный вопрос-как сделать "тропу"... :))) с ломового пролета по 40-ка сантиметрой двойке началось... ушел в 19.40, надеюсь завтра вернутся, так как многое не замято :))) |
Цитата:
|
вскр. включительно, Андрей как буд-то тоже
|
в 8.30 стартую з 2-го і на 1-ий . Там зараз ганяє ратрак але під ліс він не йтиме
|
кто знает о состоянии дорог напишите, а то собирался поехать покататься а тут во Львове такая халепа
|
паудерсезон 2012\13 закрито! Сьогодні викатав з самого ранечку усі пухлякі. Не міг знайти А888 і Ігруса бо останній припізнився. Катав годинку сам , під 4-крісельним двійки. Потім помалу почав здибати широколижників. Якось по вирубці неслись кагалом в 12 тєл. Пилюку підняли ще ту.Паудер не був космічним, низ промерзший , трохи ловив, разок піймав так , що був повний шолом та капюшон снігу)).Все було казково - вирубка , просіки , карніз. Добре катати за продвинутими райдерами . Валиш вслід і не боїшся дропати , бо всі уже там )). Бачив вагон людей : Дипа, Ігруса , А888, Роміша та часу на спілкування не було зовсім - сонце то в зеніті. Паудер дей вдався, з завтрішнього дня йду відточувати різаний поворот і мріятипро нову широку лижу на новий сезон.
Всім привіт і гарної каталки 8.05 , двійка ) http://photo.qip.ru/photo/jurabike/1.../177023007.jpg |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:18. |